Sinan Gümüş

2. yari top oynamaya cikmamisiz, Sinan'a suc atiliyor. Komik. 8-9 kisi defans yapan Kasimpasa'ya karsi tek planimiz top sisirmekken tum takimi tek basina calimlamadigi icin suclu tabi.

Hareketsizdi, hayal kirikligina da ugratmadi degil de bu adamin 2. yaridaki oyun planinda yapacagi hicbisey yok sans eseri onunde top belirip de gol yapmadikca.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. yari top oynamaya cikmamisiz, Sinan'a suc atiliyor. Komik. 8-9 kisi defans yapan Kasimpasa'ya karsi tek planimiz top sisirmekken tum takimi tek basina calimlamadigi icin suclu tabi.

Hareketsizdi, hayal kirikligina da ugratmadi degil de bu adamin 2. yaridaki oyun planinda yapacagi hicbisey yok sans eseri onunde top belirip de gol yapmadikca.

2.yarı kötü oynayan garrynin bile kaç tane sıfıra indiği veya nagatomoyu indirdiği pozisyon var sinanın tarfaında tek atak yapamadık..Adam oyunda yok resmen ne verkaça giriyor ne ara pası atıyor ne boşa kaçıyor top ayağında değilse başka bir gezegenden gibi davranıyor..Modern futbolda böyle adamlara yer yok . Yoksa kimse sinan girip tek başına maç alsın demiyor..Mesela belhandayı oldum olası eleştirdim ama sivas maçında takım kötü olmasına rağmen bir hareket getirmişti birşeyler yapmaya çalıştı..Ben sinanda da benzer şeyler görmek istiyorum ama tam anlamıyla hayal kırıklığı her seferinde.. Tek yaptığı ne biliyor musun ceza alanının sağ dışında beklyeip oradan şut pozisyonu beklemek yani bunun için de boşa adam beslemeye gerek yok o işin 5 kat iyisini yapan podolski bile takım oyunundaki eksikliğinden eleştiriliyorsa Sinanın gömülmesi çok normaldir..

Ufak ama bana göre önemli, özellikle Sinan hakkında bazı şeyleri anlatan bir örnek. Selçuk sağ tarafa yakın orta sahada top ile yavaş yavaş ileri yürürken, Sinan bir kaç metre önünde hafif solunda aynı tempoda yürüyor idi. Oysa Selçuk defalarca işaret etti sağ tarafa çizgiye yaklas diye, çünkü orada boşluk var idi. Sinan bunu görmesine ve Selcuğun ikazlarına rağmen hiç istifini bozmadan nerede ise yürüme temposunda rakibin kalabalık olduğu alanda kalmaya devam etti.

Son düzenleme:
2.yarı kötü oynayan garrynin bile kaç tane sıfıra indiği veya nagatomoyu indirdiği pozisyon var sinanın tarfaında tek atak yapamadık..Adam oyunda yok resmen ne verkaça giriyor ne ara pası atıyor ne boşa kaçıyor top ayağında değilse başka bir gezegenden gibi davranıyor..Modern futbolda böyle adamlara yer yok . Yoksa kimse sinan girip tek başına maç alsın demiyor..Mesela belhandayı oldum olası eleştirdim ama sivas maçında takım kötü olmasına rağmen bir hareket getirmişti birşeyler yapmaya çalıştı..Ben sinanda da benzer şeyler görmek istiyorum ama tam anlamıyla hayal kırıklığı her seferinde.. Tek yaptığı ne biliyor musun ceza alanının sağ dışında beklyeip oradan şut pozisyonu beklemek yani bunun için de boşa adam beslemeye gerek yok o işin 5 kat iyisini yapan podolski bile takım oyunundaki eksikliğinden eleştiriliyorsa Sinanın gömülmesi çok normaldir..
Hayatinin topunu oynayan Garry vs Sinan. Bence de hayal kirikligiydi ama anlatmak istedigim su. Topu sisirmeye dondugun bi 2. yarida, su gune kadar takima ne katki verdigi ortada olan Sinan'i aliyorsun. Sinan maca 11'de baslamis olsa ve ayni oynu oynamis olsa ben de cok elestirirdim mesela. Ama bu herif zaten iyi degilken, onun oynamasinin nerdeyse imkansiz oldugu bi oyun planina dahil olmasi ve akabinde sahada gozukmemesi durumunda kendisini cok da suclayamam.

Ufak ama bana göre önemli, özellikle Sinan hakkında bazı şeyleri anlatan bir örnek. Selçuk sağ tarafa yakın orta sahada top ile yavaş yavaş ileri yürürken, Sinan bir kaç metre önünde hafif solunda aynı tempoda yürüyor idi. Oysa Selçuk defalarca işaret etti sağ tarafa çizgiye yaklas diye, çünkü orada boşluk var idi. Sinan bunu görmesine ve Selcuğun ikazlarına rağmen hiç istifini bozmadan nerede ise yürüme temposunda rakibin kalabalık olduğu alanda kalmaya devam etti.
Bi ara rakibi 4e 5 yakalar gibi de olduk. Sagdan hantal hantal ilerliyordu.

Bunlar olmamali ama olacak. Bu herif takimla dogru durust maca cikmamis biri. Ciktigi mac da belli. Yineliyorum: topu sisirmeye dondugumuz bi macta oyuna girdi.

Yaw ozetle ben bu adamin dun iyi oynadigini falan iddia etmiyorum. Benim dedigim belli. Zaten takimla cok maca cikmamis birinden, kendi oyun tarzina tamamen zit bi macta cok da bisey beklemek zor.

Yolcu edilmeli. Kupa da gol atarak olmuyor bu işler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayatinin topunu oynayan Garry vs Sinan. Bence de hayal kirikligiydi ama anlatmak istedigim su. Topu sisirmeye dondugun bi 2. yarida, su gune kadar takima ne katki verdigi ortada olan Sinan'i aliyorsun. Sinan maca 11'de baslamis olsa ve ayni oynu oynamis olsa ben de cok elestirirdim mesela. Ama bu herif zaten iyi degilken, onun oynamasinin nerdeyse imkansiz oldugu bi oyun planina dahil olmasi ve akabinde sahada gozukmemesi durumunda kendisini cok da suclayamam.

Sinanın giriş şeklini ben de hatalı buluyorum orada .. Mesela 2. yarı erenin yerine sinanla başlasa hoca yine anlardım çünkü sinan 2. forvet rolüne daha yatkın... Tüm tercihlerden bağımsız olarak ben sinanın oyun içinde çok silik olduğunu düşünüyorum en büyük sıkıntısı bu.. Sinanın olduğu yere Maiconu bile koysak daha çok göze batardı..
Sinanın bu döngüsünü çok yaşadığımız için umudum yok..Hamza mı Riekerink mi hatırlamıyorum yine böyle parlamıştı 2-3 maç 11 başladı hatta ilk maçında gol de attı sonra zaten taraftar küfretmeye başlayınca yine kayboldu..Onun dışında son haftaların golcüsü olarak aklımızda yer edindi..İşin sorumluluk gerektiren kısımlarında Sinanı asla göremiyoruz ya dandik kupa maçı olacak ya da ligden elini eteğini çekmiş olacaksın..beklenti olunca maalesef sinan sıfırlanıyor..

Erbaa Belediyespor ile maç yapsak, yıldızlaşır. Öyle demeyin.

Ben sinan in kucuk-buyuk , lig-kupa maci ayrimi yaptigini dusunmuyorum

ondaki duygu daha cok "anca isiniz dusunce yer veriyorsunuz , adam akilli 3-4 mac guvenip oynatin o zaman goruselim , aksi takdirde ne kadar ekmek o kadar kofte" diyor gibi

yasinde de bu var

ya devamli oynatacaksin ya da fazla bir sey beklemeyeceksin

Verilen sanslari hacamat etme konusunda Aydin Yilmaz mertebesine eristi, yol verilebilir. Mental olarak da agir problemli biri zaten. Katki 1, ego 1500.

Ben sinan in kucuk-buyuk , lig-kupa maci ayrimi yaptigini dusunmuyorum

ondaki duygu daha cok "anca isiniz dusunce yer veriyorsunuz , adam akilli 3-4 mac guvenip oynatin o zaman goruselim , aksi takdirde ne kadar ekmek o kadar kofte" diyor gibi

yasinde de bu var

ya devamli oynatacaksin ya da fazla bir sey beklemeyeceksin
Yahu Sinan bir takımda her zaman yedek oyuncular olur. Bu işin doğası bu. Yedek oyuncu şans önüne geldiği zaman değerlendirecek, Sinan bunu bir çok kez yapamadı.

Aynısı senin Eren teorin için geçerli. Bugüne kadar bir kaç maç dışında etkisi ne idi de birden bire bulunmaz hint kumaşı oldu? En son oynadığı ve gol attığı maçlar dahil, oyun içinde etkisi düşük bir oyuncu. Önüne gol pozisyonu gelmediği sürece fazla katkı veremeyen bir oyuncu. Yine keza bir iki maçta gol atsa bile ondan sonraki maçlarda kaybolup gidebilen, bunu bir çok kez göz önüne seren bir oyuncu.

Bu yedek oyuncu olayını öyle bir lanse ediyorsun ki, sanki yedek kulübemiz şampiyonluğa oynayacak ikinci bir 11 çıkaracak kalitede. Hani yedek kulübesinde oynayanların daha önce ilk 11 oyuncusu iken yaptıklarını bilmesek gerçekten büyük bir beklenti içine gireceğiz.

Son düzenleme:
Sinanın giriş şeklini ben de hatalı buluyorum orada .. Mesela 2. yarı erenin yerine sinanla başlasa hoca yine anlardım çünkü sinan 2. forvet rolüne daha yatkın... Tüm tercihlerden bağımsız olarak ben sinanın oyun içinde çok silik olduğunu düşünüyorum en büyük sıkıntısı bu.. Sinanın olduğu yere Maiconu bile koysak daha çok göze batardı..
Sinanın bu döngüsünü çok yaşadığımız için umudum yok..Hamza mı Riekerink mi hatırlamıyorum yine böyle parlamıştı 2-3 maç 11 başladı hatta ilk maçında gol de attı sonra zaten taraftar küfretmeye başlayınca yine kayboldu..Onun dışında son haftaların golcüsü olarak aklımızda yer edindi..İşin sorumluluk gerektiren kısımlarında Sinanı asla göremiyoruz ya dandik kupa maçı olacak ya da ligden elini eteğini çekmiş olacaksın..beklenti olunca maalesef sinan sıfırlanıyor..
Katılıyorum. Sinan çok silik görüntü çiziyor katkısına ihtiyacımız olduğu maçlarda ama bunu aşması için de olumlu ortamı oluşturamadık henüz. "Henüz"den kastım Terim'den itibaren, yoksa öncesinde zaman zaman şans bulduğunu sen de ifade etmişsin zaten.

Ben Sinan'dan ÇOK umutlu değilim ama umutsuz da değilim. Bence etkili bi oyuncu olabilir ama bu adamın ilk olarak ciddi maçlarda (lig) düzgün futbol oynamaya çıktığımız zaman forma giymesine ihtiyaç var. Böyle yaparsak ve yine etkisiz olursa tamam, umut yok demektir. Kapasite net olarak ortaya çıkar. Ama bu tip maçlarda olumlu işler yapar da özgüveni yerine gelirse, Kasımpaşa maçı gibi sıkışan maçlarda bi beklenti oluştuğunda bunu karşılayamazsa da kendisini yerden yere vurma hakkımız daha net belirmiş olur. Bu yalnızca benim düşüncem.

Sinan'da bence az çok bi kapasite var ama kendisinin bizde geçirdiği dönemler (çıkışı, arkasına aldığı destek, sonradan bu desteğin tepkiye dönüşmesi) ve mental eksikliğini göz önünde bulundurunca tekrardan bişeyler beklememiz için daha uygun şartlar oluşması gerektiği düşüncesindeyim. Bu da dediğim gibi, lig maçlarında (özellikle iç saha) futbol oynamaya niyetimiz olduğunda birkaç kez şans bulup, bunu iyi değerlendirmesini beklemek. Garry hakkında da pek olumlu konuşulmayan dönemler oldu ama 11'de şans buldukça kendisini daha çok gösterdi. Tabi Garry'nin hırsı ve azmi Sinan'ınkiyle kıyaslanamaz.

Hamzali sene anladim bunun leshligini senede iki uc mac yildizlasacak diye beklemeye gerek yok. Geldiginden beri ustune hic birsey koyamadi

lesh

lesh lesh lesh lesh lesh

leeeeessssshhhhh

Erenin yokluğunda bu hırb forvet oynasın bundan kanat manat olmaz

Ligde ilk 10 dışından takım beğen kendine.

300 bin euro bonservis bedeli falan getirir, verin gitsin birine. 5 kurus etmez. semih gibi kazikladigimiza seviniriz sonradan.

Geri
Üst Alt