Sinan Gümüş

şampiyon olursak sezon sonu yeni sözleşmeyi kapar.

Son vuruslari gercekten iyi, diger yönleri ya vasat alti ya da vasat.

Sanki kilo almis gibi duruyor, biraz daha irilesmis sanki.

Hop hop, medya simdiden Sinan Kadiköyde oynarmi, Rodrigues cok kötüydü diye hava yaratmaya basliyor TVlerde.

Aman diyorum böyle hatali yapilmamali. 1 gol 1 assist yapti ama kesinlikle 11lik oyuncu degil. Terim sacmalamaz umarim.

Takımdaki ayağı en sağlam oyuncu.
Evet büyük bir futbolcu olamayacak ama sıkışan maçlarda 2. forvet olarak fayda sağlayacağını düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne onbiri be. Yedekte otursun hele bir. Rodriguez berbat günündeydi ama kredisi olsun artık bir iki maç onunda

Kufur ettim ama hem asist hem harika bir gol atti. Kufur ettigim oyunculra hep gol atiyor.

Maçı kazandırdı bugün sağolsun emeğine sağlık ama asla kendisinden büyük takımın as oyuncusu olmaz

4 sene yedigi paranin hakkini verdi bugün, ilk kez gülerken antipatik gelmedi :D

derbide sonradan oyuna girsin, ilk 11e daha gerek yok

Maçın adamıydı. Gomis'e güzel gol attırdı ve harika bir gol attı.

Sezon sonu şampiyonluk yolunda kritik haftalarda bu maç ve attığı gol yer alacaktır.

Yaptı güzelliğini, oyuna girdiğinde bir şey beklemiyordum ama 1 asist 1 de gol atarak maçı aldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hep bir Aydın Yılmaz potansiyeli vardı kendisinde bugün şüphe bırakmadı, emin olduk. Teşekkürler 3 puan için Gümüş gardaş

Geri
Üst Alt