Sinan Gümüş

İsterse hala büyüme potansiyeli var çünkü gerçekten kaliteli bir kumaşı var...

Aydinin bestasa attigi gol gibi, bisey beklemiyorum herifden ama tessekurler. Bir Mehmet Batdal degilsin sonucta o iyi bisey.

Ligde son 2 hafta da 2 gol 1 asist yaptı

Kendisi bir kredi kazanmıştır Sinan. Bunu kullanabilmek yine onun elinde

Eskiden olduğu gibi yine vurdumduymaz umursamaz halleri devam ederse o krediyi de yitirir ...

Sağ ayağınla asist yapıp sol ayağınla gol atacak ve maç alacak kadar yeteneğin varken kendini daha üst seviyeye çıkarıp bizi senden mahrum etmemen gerek...Hem Galatasaray için hem de Türk futbolu için kendini geliştirmeye devam et ve mücadeleyi asla bırakma...

Kendisine bugün maçın adamıydı demezsek haksızlık etmiş oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu forvet yokluğunda sinanı kazanmamız iyi oldu. bundan sonra özgüveni daha yüksek olacaktır.

İlk defa sinir harbi gibi geçen bir maçta ekstra iş yaptı, maçı aldı. Helal olsun. Senden hiçbir beklentim yoktu. En azından sana bu kadar güvenen hocanın yüzünü kara çıkartma. Yoksa ikinci bir Aydın Yılmaz olmaktan öteye gidemeyeceksin.

NZJ22L.gif

Eren sinan bu yıl 6 puan aldırdı tek başına bunlar şampiyonlukta yedek kulübesinin önemi artırıyor

Bu Alemin Tek Kralı

Vuruslarinin iyi oldugu zaten net, ama cacik olmaz bundan ya. Top süremiyor, sürerken bile gücsüzlükten yikilacak durumda kaliyor.

Biz adamı hep kanatta değerlendirmek istiyoruz bundan kanat olmaz

Bir pozisyonda akıl topu sürüp öne taşımak istedi vücut pek elvermedi bu duruma

Seneye zayıflayıp fit duruma gelmesi lazım,biraz da kas yapması lazım çok çabuk yıkılıyor.Futbol zekası yerinde aslında konsantrasyon problemi de var

Artık vakti dolmak üzere. Bazıları hala genç olarak görüyor ve ben inanamıyorum. 25 yaşına geldi artık. Tam olgunluk döneminde.

Bu sene bana göre son senesi, Terim ile de olmazsa geçmiş olsun.

Bu adamın yeri forvet. Kanatta oynayacak bir adam değil. Gomis'in yedeği. Başka heyecanlara girilmemeli.

kaç yıldır patlamasını bekledik belkide terimin olmaması sinanın gelişimini çok etkiledi umarım kaybettiği seneleri çabuk toparlar bu maddi sıkıntı halimizde bu tarz isimlerin parlamasına çok ihtiyacımız var

1-2 sene ispanya yahut hollanda liginde tecrübe edinirse kendisi için daha iyi olacağını düşünüyorum

Geri
Üst Alt