Sinan Gümüş

Ayaklari yere saglam basmaya basladi

O son pozisyon sinan'a gelmeliydi

sinan ilk 11 oyuncusu olma yolundadir belki de....ne diyim trabzona koymasını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden.

Deliciydi 10 dk fln fazla oynasaydi keske

ub.msji

feghoulinin yapamadiklarini yapti..

Sinan böyle oynamaya devam ederse şampiyonluğu getirebilir o zaman. Ben izlemedim maçı totem yapmak için tekrarı izleyeceğim 12'den sonra ama hakikaten hareket getirmiş gibi duruyor.

son 10 dk mı oynadı lan sadece?65te oyuna girmesi lazımdı

ilk 11de olabilir trabzona karsi

Fizik gücü inanılmaz yükselmiş zaten delici özelliği vardı şimdi tam delici olmuş bundan sonra sinanı tutamazlar seneye Terim'in elinde tam bir gol canavarına dönüşecektir.

Daha erken girmeliydi

Gesendet von iPhone 8 Plus mit Tapatalk Pro

beklmediğim kadar rahattı. bi şunu ve korayı adam akıllı temelli bi şekilde kazanabilsek cidden yabancı sınırı konusunda elimiz çok rahatlayacak.

Cok umutsuzdum ama terimin elinde gelisim gosterecek gibi.bi sene daha deneyelim yasini sutlayalim

Hocanın en büyük hatası Feghouli'ye 80 dakika tahammül etmesi oldu. Feghouli'den bir yol olmayacağı belliydi. Maç Sinan Sinan diye bağırıyordu. İkinci devreye Sinan'la başlamalıydık. Bu herifi de ancak Terim adam ederdi. Fb maçında neden oyuna geç girdi kızıyoruz şaka gibi.

Oynamayı hakediyor en kötü belhanda yerine feg oynayıp sinanı oynatmalıyız özgüveni yerine geldi azda olsa morallendi şutları bitirciliği belhanda tolga hepsinden iyi..

lokomotif gibi gitti valla tolganın sıçtığı pozisyonda

kilo almasına falan laf etti hoca ama f=ma olayından ötürü çok kuvvetli kalıyor rakiplere karşı adamı düşüremediler :D

İnşallah yine sonu önceki maceralara benzemez. Defalarca kez bizi umutlandırıp yine çöpleşti. Yine öyle olursa artık umudumu keserim.

tebrikike ederim..... sanirim adam olmaya aday olmustur

Geri
Üst Alt