sinan yılmaz

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
sinan_yilmaz_galatasaray_da_10_n.webp
Saha İçi kanalının sahibi olan ve Vole kanalında yorumculuk yapan Galatasaraylı yorumcu. Genel olarak sakin biridir. Sahadaki oyuna odaklı bir yorumcudur. Çoğu fikrine katılmasam da tartışma adabı olan, kendisine sunulan görüşleri dikkate alan ender yorumculardandır.

Bir Serkan veya Ilgaz gibi olmasa da maç önü yorumları ve maç sonu yorumları isabet yüzdesinde başarılı.
İyi de bir Galatasaraylı.

Blog u fena diğildi
Hatta eleştirist tipleri eleştirdiği güzel bi yazısı vardı şimdi bulamadım
Şöyle güzel bi finişi vardı yazının
"Onun a..na goyim bunun a..na goyim
Hayır ! Artık yeter ! Ben senin a..na goyim" tam olarak bu sözler olmasa da bu minvaldeydi

İyi hoş ama Okan Buruk'a Kastamonu maçı sonrası takım boyu sorusu sorup sıkıştırmıştı. Sonra geçen sezon Serdar Ali'nin yanında sus pus oturdu. Keşke o cesareti Saç'a da gösterseydi

İyi hoş ama Okan Buruk'a Kastamonu maçı sonrası takım boyu sorusu sorup sıkıştırmıştı. Sonra geçen sezon Serdar Ali'nin yanında sus pus oturdu. Keşke o cesareti Saç'a da gösterseydi
Domuzla dalasa girersen ikiniz de çamura batarsiniz. Aranizdaki fark domuzun bundan zevk almasıdır. Sinan'ın sessizliğine ben de tepkiliydim o zaman ama karşıdaki adam laf anlayacak biri değil. Tartışmaya girse verimli tartışma yürütecek biri de değil. Sinan da tartışma yapabilecek biri değil. Kendi de açıkladı kanalında zaten bunları. O yüzden anlıyorum kendisini. Zaten volede bir program seyredecekseniz Berk gol, Ilgaz abi, kerem veya Sinan'ın olduğu sami yeni seyredin başka da bir şeye bakmayın. Önder özeni bile bozuyor SAC denen adam.

Efendi çocuk. Partizanlaşmadan futbol konuşmaya çalışıyor. Kendini geliştirmeye de açık. Topraağm.

Youtube'da büyüteç başlıklı yaptığı yayınlarla Galatadaray'ın oyununu iyi analiz ediyor.

Asker oyuncu diye yeneneksiz oyuncuları övmemeleri. Kantarın topuzu kaçıyor.

tam 12inci dakikada Sara ve Kaan'a bakın .

Torreira'da da aynı şey yaşanıyor.

Sara her daim bu ikisinin arkasını ve boşluğunu düşünmek zorunda kalıyor.

sadece iki hareketli ortasahayla oynamakta israr edersen böyle olur..

Lemina-Torreira-Sara dogru olan ama eminim Okan Buruk böyle düsünmüyor.

yaptığı çoğu yorum yorgunluk ve çalışmamak ekseninde..
Neymiş kaan çok ağırlaşmış.Çalışmıyormuş falan filan.Yahu adam hep ağırdı..
Galip geldiğimiz maçlarda bu ve yanındakiler ballandıra ballandıra anlatıyordu..O zamanda vardı sıkıntılar.Bunlara göre .Oyuncular hiç yetersiz değil..
Adamlar rezil planlama ve transferlerden Ne bileyim saha yerleşimi ve takım savunmasından hiç bahsetmiyorlar..

yaptığı çoğu yorum yorgunluk ve çalışmamak ekseninde..
Neymiş kaan çok ağırlaşmış.Çalışmıyormuş falan filan.Yahu adam hep ağırdı..
Galip geldiğimiz maçlarda bu ve yanındakiler ballandıra ballandıra anlatıyordu..O zamanda vardı sıkıntılar.Bunlara göre .Oyuncular hiç yetersiz değil..
Adamlar rezil planlama ve transferlerden Ne bileyim saha yerleşimi ve takım savunmasından hiç bahsetmiyorlar..
Katılmıyorum. Her yayınını izlerim... Dünkü yayında ve daha kotu oynanan maçlardan sonra Sinan Yılmaz olsun kerem Övet olsun Erinç bilican olsun yanlış oyun ve oyuncu tercihlerini göz önüne getirdiler.

Kaan için ayrı parantez açıyorlar ama bu oyunu eleştirmiyorlar demek değil.

Katılmıyorum. Her yayınını izlerim... Dünkü yayında ve daha kotu oynanan maçlardan sonra Sinan Yılmaz olsun kerem Övet olsun Erinç bilican olsun yanlış oyun ve oyuncu tercihlerini göz önüne getirdiler.

Kaan için ayrı parantez açıyorlar ama bu oyunu eleştirmiyorlar demek değil.
Bende sürekli izliyorum..
Şu maçtan sonra yapsınlar o kadar.Ben genel olarak diyorum..

Keroyu yorumcu diye dinlemeyin zamaniniza yazik

Keronun konustugu bolumleri sararak izleyin
Daha altı ay önce 'İki yıldır izliyorum, sonunda doğruyu buldunuz, Boey sonrası gidilmesi gereken 1 numaralı isim Jelert idi, kendisi için 10m bonservis normal' diye postlar atan bir adam için milletin yorumculuğuna sallamak biraz iddialı değil mi reis?

Geri
Üst Alt