- 17 Ağustos 2009
- 44.057
- 33.122
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domuzla dalasa girersen ikiniz de çamura batarsiniz. Aranizdaki fark domuzun bundan zevk almasıdır. Sinan'ın sessizliğine ben de tepkiliydim o zaman ama karşıdaki adam laf anlayacak biri değil. Tartışmaya girse verimli tartışma yürütecek biri de değil. Sinan da tartışma yapabilecek biri değil. Kendi de açıkladı kanalında zaten bunları. O yüzden anlıyorum kendisini. Zaten volede bir program seyredecekseniz Berk gol, Ilgaz abi, kerem veya Sinan'ın olduğu sami yeni seyredin başka da bir şeye bakmayın. Önder özeni bile bozuyor SAC denen adam.İyi hoş ama Okan Buruk'a Kastamonu maçı sonrası takım boyu sorusu sorup sıkıştırmıştı. Sonra geçen sezon Serdar Ali'nin yanında sus pus oturdu. Keşke o cesareti Saç'a da gösterseydi
Güzel eleştirmiş.
tam 12inci dakikada Sara ve Kaan'a bakın .
Torreira'da da aynı şey yaşanıyor.
Sara her daim bu ikisinin arkasını ve boşluğunu düşünmek zorunda kalıyor.
Katılmıyorum. Her yayınını izlerim... Dünkü yayında ve daha kotu oynanan maçlardan sonra Sinan Yılmaz olsun kerem Övet olsun Erinç bilican olsun yanlış oyun ve oyuncu tercihlerini göz önüne getirdiler.yaptığı çoğu yorum yorgunluk ve çalışmamak ekseninde..
Neymiş kaan çok ağırlaşmış.Çalışmıyormuş falan filan.Yahu adam hep ağırdı..
Galip geldiğimiz maçlarda bu ve yanındakiler ballandıra ballandıra anlatıyordu..O zamanda vardı sıkıntılar.Bunlara göre .Oyuncular hiç yetersiz değil..
Adamlar rezil planlama ve transferlerden Ne bileyim saha yerleşimi ve takım savunmasından hiç bahsetmiyorlar..
Keroya olan bu nefretin manasızzKeroyu yorumcu diye dinlemeyin zamaniniza yazik
Keronun konustugu bolumleri sararak izleyin
Bende sürekli izliyorum..Katılmıyorum. Her yayınını izlerim... Dünkü yayında ve daha kotu oynanan maçlardan sonra Sinan Yılmaz olsun kerem Övet olsun Erinç bilican olsun yanlış oyun ve oyuncu tercihlerini göz önüne getirdiler.
Kaan için ayrı parantez açıyorlar ama bu oyunu eleştirmiyorlar demek değil.
Daha altı ay önce 'İki yıldır izliyorum, sonunda doğruyu buldunuz, Boey sonrası gidilmesi gereken 1 numaralı isim Jelert idi, kendisi için 10m bonservis normal' diye postlar atan bir adam için milletin yorumculuğuna sallamak biraz iddialı değil mi reis?Keroyu yorumcu diye dinlemeyin zamaniniza yazik
Keronun konustugu bolumleri sararak izleyin