sinan yılmaz

Takım içerisinde papazlar ve Okan Buruk'un bu papazlara dokunamaması eleştirisi çok doğru.

Helal olsun. Okan paketlenmeli diyen yegane yorumcu

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anında demiyor kankam. Diğerleri yardımcı alsın yanına falan filan eğilip bükülürken, Sinan Okan ile bu iş olmaz deyip ota ot demiştir.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha öyleyse ben de sevmem yardımcı muhabbetini. "Danışmanı yanıltıyor" "Yardımcı hoca takviyesi gelsin" vs. kolpalarına karnım tok. Olumlu şeyi de olumsuz şeyi de direkt hocaya yazmak lazım.

Fener maçının taktik planını çok güzel işlemiş.

tebrik ederim

5. dakikada başlıyor. oradan aldım linki ztn

Hiçbir yayını izlemediğim için bir yere çıktı mı konuştu mu bilmiyorum ama fena sallamıştır veya sağlayacaktır hocaya.

Hiçbir yayını izlemediğim için bir yere çıktı mı konuştu mu bilmiyorum ama fena sallamıştır veya sağlayacaktır hocaya.
Aklı selim eleştiriler getirdi yine. Maç sonu basın toplasındaki OB'nin açıklamalarına da katılmadığını belirtti.

Tek tek oyunculara da değindi hocanın çeşitli planlama hataları üzerinden. Çok fazla ateş püsküren bir yayın değildi.

Aklı selim eleştiriler getirdi yine. Maç sonu basın toplasındaki OB'nin açıklamalarına da katılmadığını belirtti.

Tek tek oyunculara da değindi hocanın çeşitli planlama hataları üzerinden. Çok fazla ateş püsküren bir yayın değildi.

Hmm, bazen giydirmeleri oluyor takıma hocaya, demek sükuneti korumuş.

Geri
Üst Alt