sınavdan 99 alıp isyan eden kiz

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Klasik notların asılı olduğu panonun en önünde kırılan 1 puanının hesabını muhtemel büte kalacak arkadaşlarına çığırarak soran kız öğrencidir.Her sınıfta mutlaka en az bir tane bulunur.

40 soruluk denemede 37 net yapıp hof çok düşük diyen kızın akrabasıdır

Gıpta ile bakılmalıdır.

Nefret edilesi tiptir.

Muhtemelen sınavdan önce "yaf hiç çalışamadııığğğğğmmm kesin kalacağğğmmmm" ve sınavdan sonra "çok kötü geçtiiiiğğğğ 20 alıcııığğğmmm" diye çığıran kızla aynı kızdır...

Her yerini şey yapilasidir.

En kötü yanları da kopya vermeye yanaşmayıp kendilerine Müslüman olmaları hatta kopya isteyene aşağılar gözlerle bakmalarıdır. :D

tecavüz şart

En kötü yanları da kopya vermeye yanaşmayıp kendilerine Müslüman olmaları hatta kopya isteyene aşağılar gözlerle bakmalarıdır. :D
aynen renkdaş.ben ki kopya falan işim yoktur öyle işlerle.ama bir gün derse çalışamamıştım.Tam da 99 alan bir kız tipi vardı.Benden kopya almıştı insafsız.Ama ben söylediğim vakit tabi canım veririm sana veririm dedi ama sınavda ilk bitirip çıkan o olmuştu.
DuyguNlarla oynayan kızdır.:38573:

aynen renkdaş.ben ki kopya falan işim yoktur öyle işlerle.ama bir gün derse çalışamamıştım.Tam da 99 alan bir kız tipi vardı.Benden kopya almıştı insafsız.Ama ben söylediğim vakit tabi canım veririm sana veririm dedi ama sınavda ilk bitirip çıkan o olmuştu.
DuyguNlarla oynayan kızdır.:38573:
Ahaha o duyguyu çok iyi bilirim . Hatunla anlaşirsin sınav öncesi , ama sınavda önce senden hamle bekler sorularını da alınca bir bakmışsin donuvermiş sırtını . Birkaç dakika sonra da istifini bozmadan kalkip gider, arkasindan öylece bakakalirsin.

Çalışmış ve emeğinin karşılığını almış kızdır. Allah nasip etmemiş işte o 1 puanı, sende zorlama kız :)

Bu başlıkta aleni şekilde cinsiyetçilik yapılıyor yalnız.

Bunun erkek versiyonu da en az bunun kadar irrite edicidir.

20 metre gerilip headshot yapılası kızdır.İşi gücü hayatı ders ve sınavlardır
Aynı zamanda hırslıysa 5 metre yakınına yaklaşmamak gerekir.

Edit: Murhan gel vazgeç bu sevdadan, bu kız kariyer peşinde koşar, bu tiplerle aşk yaşanmaz.

Geri
Üst Alt