- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.145
- 5.003
Klasik notların asılı olduğu panonun en önünde kırılan 1 puanının hesabını muhtemel büte kalacak arkadaşlarına çığırarak soran kız öğrencidir.Her sınıfta mutlaka en az bir tane bulunur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklı bir hareketEn kötü yanları da kopya vermeye yanaşmayıp kendilerine Müslüman olmaları hatta kopya isteyene aşağılar gözlerle bakmalarıdır.![]()
aynen renkdaş.ben ki kopya falan işim yoktur öyle işlerle.ama bir gün derse çalışamamıştım.Tam da 99 alan bir kız tipi vardı.Benden kopya almıştı insafsız.Ama ben söylediğim vakit tabi canım veririm sana veririm dedi ama sınavda ilk bitirip çıkan o olmuştu.En kötü yanları da kopya vermeye yanaşmayıp kendilerine Müslüman olmaları hatta kopya isteyene aşağılar gözlerle bakmalarıdır.![]()
Ahaha o duyguyu çok iyi bilirim . Hatunla anlaşirsin sınav öncesi , ama sınavda önce senden hamle bekler sorularını da alınca bir bakmışsin donuvermiş sırtını . Birkaç dakika sonra da istifini bozmadan kalkip gider, arkasindan öylece bakakalirsin.aynen renkdaş.ben ki kopya falan işim yoktur öyle işlerle.ama bir gün derse çalışamamıştım.Tam da 99 alan bir kız tipi vardı.Benden kopya almıştı insafsız.Ama ben söylediğim vakit tabi canım veririm sana veririm dedi ama sınavda ilk bitirip çıkan o olmuştu.
DuyguNlarla oynayan kızdır.:38573:
Ya alpaycım bunun erkek versiyonunà kafa göz dalarlar zaten , sozlukluk hali kalmazBu başlıkta aleni şekilde cinsiyetçilik yapılıyor yalnız.
Bunun erkek versiyonu da en az bunun kadar irrite edicidir.