sınavdan 99 alıp isyan eden kiz

Ezeli rakibi busenurun 98 almasiyla teselli olmustur. Ancak berkecani 100 puan alan edanura kaptirmistir. Kontra olarak berkecandan 1 puan fazla alan keremcem ile yakin iliski kurup durumu esitlemeye calismistir.

Ben Matematikten 98 aldım sevinçten 1 hafta okula gitmedim :D Bunlarda ağlasın garibim çok iyi hatırlarım Matematikten 98 alınca koşa koşa eve gider bizimkilere matematikten 98 aldım diye hava atardım ve 2 hafta beni zeki sanıp ders çalış demediler :D

Hele Sınav olduktan sonra sınıftaki öğrenciler Sorular doğru mu yanlış mı diye bakarlar ya sinir olurdum birde oooo Çok iyi geçti sınavım diyip sınıfta dolanan tiplere acayip dalasım geliyordu içimden :D

Son düzenleme:
Aldığı 99 puan makul olmasından değil, fazla ders çalışmasından kaynaklı insan evladıdır.

sınav öncesi hic calısamadım yaaaa diyen ögrenci tipidir. sözde hic calısmadan 90-100'leri alırlar :)

Ezeli rakibi busenurun 98 almasiyla teselli olmustur. Ancak berkecani 100 puan alan edanura kaptirmistir. Kontra olarak berkecandan 1 puan fazla alan keremcem ile yakin iliski kurup durumu esitlemeye calismistir.
renkdaş dediğin tam anlamıyla ''GALATASARAY'DA GRUPLAŞMA'' haberi gibi olmuş
:005::005::005:

Islak odunla dövülesi cinsten olan şahsiyettir.Allah gözünü doyursun bazıları 45 aldım diye takla atarken bir puana ağlamak nedir la :D

Bu arada atama işleri için karıştırırken eski sonuçları buldum , zamanında ÖSYM YDS'den aldığım puanla bu kategoriye epey yaklaşmışım , zor bir sınav değildi aslında sonucu da çok belliydi ama bu sınava bel bağlamış meslektaşım da vardı:S

Hala aynı mı bilmiyorum ama yabancı dil sınavını geçemediği için asıl uzmanlık sınavına giremeyen oldukça da bilgili ve sınavda derece yapabilecek adamlar vardı , sınav sistemlerimiz resmen elekten ibaret..

Ekli dosyalar

• 4564654.webp
    4564654.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 15
Geri
Üst Alt