Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.375
- 8.912
- 2.518
selam renkdaşlar. arçelik dahili uydu alıcılı tvimde bazılı kanallarda sinyal yok. çoğunun frekansı aynı. çoğu kanalda sinyal var ama bazılarında yok. neden? çözüm ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bina merkezi ise daire içindeki kablolar direk sorun
bazen elektrik sıkıntısı yüzünden(elektrik gidip geldikten sonra) horizontal frekanstaki kanallarda sinyal alamıyordum. fişi çekip takınca düzeliyordu
şin ilginci sabah kanallar var öğlene doğru tekrar sinyal yokcikip antene bak ya da farkli bir cihaz dene önce
evde 2.tv var mı. onu açınca onla çakışıyordur belkişin ilginci sabah kanallar var öğlene doğru tekrar sinyal yok
gece gec saate kadar transfer nobeti takip edip sabah gec uyanan biri antenleri kurcaliyor olabilirşin ilginci sabah kanallar var öğlene doğru tekrar sinyal yok
yokevde 2.tv var mı. onu açınca onla çakışıyordur belki
Gidip geliyorsa, kablo kaynaklı temassızlık olabilir.işin ilginci sabah kanallar var öğlene doğru tekrar sinyal yok
E şerefsizlik buYıllar önce iPhone 6 telefonum varken kız arkadaşımla tartışma esnasında telefonu hafif bükmüştüm. Camda kırılma olmamıştı ama kasada hafif bir eğim olmuştu, onu bir şekilde düzeltmiştim ama telefonun sinyal veren kablosu mu ne kopmuş sürekli servis yok hatası veriyordu. Bildiğin iPod olmuştu telefon arama fonksiyonları gitmişti, tamirininde olmadığını söylemişlerdi.
Telefona dışardan bakınca sıfır gibi duruyordu bende bu yüzden benim bu telefonu elden çıkarmam lazım mantığıyla düşünmeye başladım. Telefoncuya satsam başıma bela alırdım hemde küçük esnafı kazıklamaya değmez zaten ne kazanıyorlarki diye yapamadım.
Teknosa’nın reklamlarda eskiyi getir yeniyi götür kampanyası dikkatimi çekmişti ve telefonu aldım götürdüm. Sim kartını çıkarttım ki aklına takılmasın kontrol eden kişinin servis yok hatasına ki anlayacağını zannetmiyordum çünkü çok çok nadir gerçekleşen bir arızaymış. Telefonu güzelce kontrol ettiler ve tavan fiyattan kabul edip yeni bir telefon almamı istediler.
1000₺ vermişlerdi bende bu fiyata telefon varsa alıyım hemen dedim. Lenovonun bir telefonu tamda o fiyattı. Takası gerçekleştirdik sonra kutuyu açmadan dedim ben bunu iade etmek istiyorum. Nakit veremeyiz anca çek verebiliriz dediler kabul ettim. 1000₺ olan çeki 950₺ ye internet üzerinden satıp. Hiçbir işe yaramayan telefondan para kazanmış oldum.
Bu da böyle güzel bir anımdır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurumsal firmalar herşeye kullanıcı hatası diyince şerefli de bir kerede biz sokunca mı şerefsizlikE şerefsizlik bu
İkisi de şerefsizlik diye yorumladımKurumsal firmalar herşeye kullanıcı hatası diyince şerefli de bir kerede biz sokunca mı şerefsizlik
İkisi de şerefsizlik diye yorumladım
Özür dilerimBanım yeni kalktı beni niye zorluyorsun onur
G. Veren’deki G’nin açılımı ne?Banım yeni kalktı beni niye zorluyorsun onur
Kısaltma kullanmak uyarı sebebidir! Dikkatli ol derimG. Veren’deki G’nin açılımı ne?
Ayrıca iyi yapmışsın teknosaya tbrks