- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kavga çıksın diyeKısaltma kullanmak uyarı sebebidir! Dikkatli ol derim
İyi yapmışsam niye onurun şerefsiz mesajını beğeniyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavga çıksın diyeKısaltma kullanmak uyarı sebebidir! Dikkatli ol derim
İyi yapmışsam niye onurun şerefsiz mesajını beğeniyorsun?
Can karabacak sen misibKavga çıksın diye
Yavaş ol sinirlendirme beniCan karabacak sen misib
Sensin demek belhanda fanıYavaş ol sinirlendirme beni
Geri al lafını Serhan G. Veren biladerSensin demek belhanda fanı
Sana zamanında az sövmedim Belhanda mesajlarını okudukçaGeri al lafını Serhan G. Veren bilader
Olm yürü git sokturma belhandana belhanda kimSana zamanında az sövmedim Belhanda mesajlarını okudukça
Kışkırtma haOlm yürü git sokturma belhandana belhanda kim
Kışkırtma ha
ben ikinizi tanıştıracaktım lan kavga etmeyin. İkiniz aynı kafada hırtlarsınızOlm yürü git sokturma belhandana belhanda kim
Kim o G. Veren filan yazmışlar adamın nickine?ben ikinizi tanıştıracaktım lan kavga etmeyin. İkiniz aynı kafada hırtlarsınız
İyidir lan atar yapmayın birbirinize. goy goy yok ikinizin de kafa aynı. Adminlerden birinin gazabına uğradı; kim olduğunu unuttum.Kim o G. Veren filan yazmışlar adamın nickine?
Katılmıyorum. İşlerine geldimi kurumsalız diye mangalda kül bırakmadan atan bu tip firmalar, kalifiye eleman çaıştırsın, gerekli eğitimleri versin yetiştirdiği veya direk yetişmiş olan çalışanını da saçma sebeplerle kaçırmasın.E şerefsizlik bu
34 BelhandaKim o G. Veren filan yazmışlar adamın nickine?
o değil lan bu dingil.34 Belhanda
Abi sen diyorsan haklısın. Bu şerefsizlik Serhana özel bi durumKatılmıyorum. İşlerine geldimi kurumsalız diye mangalda kül bırakmadan atan bu tip firmalar, kalifiye eleman çaıştırsın, gerekli eğitimleri versin yetiştirdiği veya direk yetişmiş olan çalışanını da saçma sebeplerle kaçırmasın.
Yıllar önce akıllı telefonların ilk yıllarında Sanırım Samsung'du, Bayiisinde bir elemana sordum bunların MAC ayarı zor değildir umarım, evde MAC protokolü ile bağlanıyoruz şeklinde. Önce o ne gibisinde suratıma baktı, daha sonra yok bunlarda zaten öyle bir şey yok şeklinde cevap verdi.
Düşün müşteriye bilgi versin diye koyulan adam daha internet bağlantı protokolünden bir haber. Bende şikayetver'a yazdım. Geri dönüş yapıp ilgileneceklerini söyleyip teşekkür ettiler. Bu bizim için büyük 1 ayıp şeklinde.
yalnız gerçekten dingilmişo değil lan bu dingil.
Senin dediğin Can Karabacak
orda dingili sana demiştim ama farketmez.yalnız gerçekten dingilmiş
Aktif değilim 1 senedir bilmez beni çömez
Abi sen diyorsan haklısın. Bu şerefsizlik Serhana özel bi durum
Yüzde yüz katılıyorum. Kurumsal şirketlerin minik çakallıklarına geçit vermemek gerekir.![]()
Carrefour SA Kasa Yavaş, Para Üstü Eksik, Kaba Ve Sorumsuz Şef
Carrefour SA için yazılan 'Carrefour SA Kasa Yavaş, Para Üstü Eksik, Kaba Ve Sorumsuz Şef' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Carrefour SA hakkında ...www.sikayetvar.com
Aynı zihniyetin marketi, tabi sırf buraya özel değil alayı yapıyordu. Para üstünü eksik veriyorlar, bir de neden eksik veriyorsunuz deyince azar işitiyoruz, bağırarak veya söverek çıkıçmadığımız için.
Ha şimdi seve seve para üstünü eksik veremiyorlar, kasa da yoksa fazlasını veriyor ve oda benim umrumda olmuyor.
24.387 boş mesaj atmadık diye çömez olduk hayalnız gerçekten dingilmiş
Aktif değilim 1 senedir bilmez beni çömez