Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

tffyi ilgilendiren bişey yok osmanım artık,uefa tff gerekeni yapmazsa ben yaparım dedi mayıs 2013 te,infantinoya güven

yahu adamlar okadar pis yuzsuz ki uefa fıfa "dusur lan der" bunlar "düşürmüyom lan sanene karışma iç işime der." böyle olunca "atara atar ha dur yapıcağımı biliyorum" der uefa fifa neyse artık, sonra da milli takım dahil kulup takımlarını kupalardan men eder.

olmıyacak iş değil oraya doğru gidiyoruz gerçekten. baksana ortalkta her şey adamlar "yaptık ama sor bi niye yaptık" modundalar.

olası bi yaptırımda demirören boşuna orada değil.

bilmiyorum ya umudum kalmadı yapacakları en hareketli iş 2011 sezonunu yok sayarlar. o da bi mucize olmazsa hani Başbakan falan çıkıp "AKlayın ulan" demezse ki onuda dedi diyecek neredeyse.

Azize çıkar biz uefayı tanımıyoruz bizi bağlamaz der. Tüpçüde doğal olarak aynı şekil düşünür ve feneri düşürmez ligde oynatmaya devam eder. Böylece uefa Türk takımlarını tanımaz ve Avrupa liglerinde oynatmaz.

Böyle birşey mümkün mü?

hayır.her ne kadar öyle bişey yapmak isteselerde Twitter / sporx : UEFA'DAN FLAŞ! "Şikede zaman ... böyle bir gerçek var.

martta zaten kararların en babasını alacaklar..her ülkede şikeye verilen ceza aynı olacak.az daha sabredin fenerin hakemle aldığı maçlara.:DD

yahu adamlar okadar pis yuzsuz ki uefa fıfa "dusur lan der" bunlar "düşürmüyom lan sanene karışma iç işime der." böyle olunca "atara atar ha dur yapıcağımı biliyorum" der uefa fifa neyse artık, sonra da milli takım dahil kulup takımlarını kupalardan men eder.

olmıyacak iş değil oraya doğru gidiyoruz gerçekten. baksana ortalkta her şey adamlar "yaptık ama sor bi niye yaptık" modundalar.

bilmiyorum ya umudum kalmadı yapacakları en hareketli iş 2011 sezonunu yok sayarlar. o da bi mucize olmazsa hani Başbakan falan çıkıp "AKlayın ulan" demezse ki onuda dedi diyecek neredeyse.

Twitter / sporx : UEFA'DAN FLAŞ! "Şikede zaman ...

uefa: "düşür lan"

demirören: "düşürmüyorum lan karışma iç işime"

uefa: "atara atar haa dur sen"

zararını biz görücez.

o karar küme düşmeyle ilgili olacak.tff zaten şikeyi yok saydı bilyosun.Allah büyük bakalım

Tabii unutugun birseyler var osman..diyelim fener yüzünden türk futbolu 5 sene men yedi..sen zannediyor musun feneri düsürmeden o cezanin kalkacagini,yani 5 sene men etse bile fener(x takim)icin istenilen ceza Tff tarafindan yerine getirilmedikce o olasi men cezasi kalkmaz...yani fener yada x takimin cezasi her zaman +istenilen ceza olur...öyle x sene sonra unutulmaz o istenilen cezalar...

Türkiyede şikeden'de düşünülen -12 idi yanılmıyorsam :D komediye gel :D

Yalnız -30'a falan düşmezler.

Benim düşüncem fark eğer 15 falan olsaydı yargıtay açıklamadan bi şekilde kafa kafaya getirilecekti ama o da ters tepti.

Şunları küme düşürsünlerde biraz kafa dinleyelim

70 puan silinmeli bence ha düşer mi kalkar mı o işlere karışmam

Geri
Üst Alt