- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Siz nasıl inanabiliyorsunuz bu şemsiyenin açılacağına?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz nasıl inanabiliyorsunuz bu şemsiyenin açılacağına?
süreci takip etmen yeterli..
Osman o dedigim olamaz kardesim..bir kere futbol´dan elde edilen rant buna müsade etmez..olasi bir olimpiyat,dünya kupasi sansini sifirlarsin..o tokiye verilen ihalerlerden elde edilen paralar ve bürokratlar tarafindan bölüsülen paralar buhar olup gider...
daha yazicak cok kirli iliskiler ve rant kapilari var ama daha fazla ileri gitmek istemiyorum..herkesin bildigi ama söylemeye korktugu gercekler var,benim ve forum´un basi agirmasin diye sususyorum...
[quote="Berkan Yıldırım, post: 7564947, member: 24115"]Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.
Gökhancığım süreci yakından takip ediyorum. Ancak bu Fb yalakası TFF varken,Uefa ve Fifa'yı bir şekilde razı edeceklerini düşünüyorum.
Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.
nasılsa buyuk bır turnuva veya olimpiyat kazanamıyoruz diyip bari oyları koruyalım demesinlerde. nasılsa yemek istedikten sonra, ihale kaldırmak ıstedıkten sonra bi kaç sayfa arkada da belırttım sacma sapan mılletın gazını alacak turnuva düzenlerler(balkan kupası,asya kupası,türk ligi kupası,dünya türkleri kupası) o stadlar oteller tesısler çılgın projeler vs vs yıne yapılır yıne yapılır
Sike ve benzeri konularda ceza alan takimlara nasil acikliyacak Uefa bu durumu?sende biliyorsun Uefa´nin yasalari yumusamadi aksine agirlastirdilar cezalari...Zaten bir kac mesaj öncesi tff´nin olsai bir ret kararinda basina gelecekleri yazdim..istersen bir oku,sonra yine tartisiriz..tabioi herkesin fikrine saygim var![]()
alin sunu burdan...![]()
Yok be osman o is gercekten öyle dedigin gibi kolay degil..milyarlarca rant dönüyor bu iste..kimse fener icin yakmaz gemileri..ugrasir,sullandirmaya calisirlar ama inan bana gemiyi yakmazlar...
Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.
Bende o kadar istiyorum ki o şemsiyenin açılmasını. Ama gün geçtikçe umudum tükeniyor. Ben yazmıyor,umutsuzluk yazıyor bunları.![]()
15 yaşındaki çocuklar gibi top oynarsak bırak 1.liği 2.liği bizim yerimiz en az 4. veya 5.lik
Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler
rahat ol adasben bu sike mevzusunda bildiklerimi,takip etiklerimi yazabilmek icin buraya üye oldum..insallah o güzel günler gelecek
hicbir zaman umudumu yitirmedim...