Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

Siz nasıl inanabiliyorsunuz bu şemsiyenin açılacağına?

[quote="Berkan Yıldırım, post: 7564947, member: 24115"]Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.[/quote]

alin sunu burdan...:mad:

Osman o dedigim olamaz kardesim..bir kere futbol´dan elde edilen rant buna müsade etmez..olasi bir olimpiyat,dünya kupasi sansini sifirlarsin..o tokiye verilen ihalerlerden elde edilen paralar ve bürokratlar tarafindan bölüsülen paralar buhar olup gider...

daha yazicak cok kirli iliskiler ve rant kapilari var ama daha fazla ileri gitmek istemiyorum..herkesin bildigi ama söylemeye korktugu gercekler var,benim ve forum´un basi agirmasin diye sususyorum...

nasılsa buyuk bır turnuva veya olimpiyat kazanamıyoruz diyip bari oyları koruyalım demesinlerde. nasılsa yemek istedikten sonra, ihale kaldırmak ıstedıkten sonra bi kaç sayfa arkada da belırttım sacma sapan mılletın gazını alacak turnuva düzenlerler(balkan kupası,asya kupası,türk ligi kupası,dünya türkleri kupası) o stadlar oteller tesısler çılgın projeler vs vs yıne yapılır yıne yapılır

[quote="Berkan Yıldırım, post: 7564947, member: 24115"]Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.

alin sunu burdan...:mad:[/quote]

15 yaşındaki çocuklar gibi top oynarsak bırak 1.liği 2.liği bizim yerimiz en az 4. veya 5.lik

Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler

Gökhancığım süreci yakından takip ediyorum. Ancak bu Fb yalakası TFF varken,Uefa ve Fifa'yı bir şekilde razı edeceklerini düşünüyorum.

Sike ve benzeri konularda ceza alan takimlara nasil acikliyacak Uefa bu durumu?sende biliyorsun Uefa´nin yasalari yumusamadi aksine agirlastirdilar cezalari...Zaten bir kac mesaj öncesi tff´nin olsai bir ret kararinda basina gelecekleri yazdim..istersen bir oku,sonra yine tartisiriz..tabioi herkesin fikrine saygim var:)

Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.

onlar bu sene de haketmiyor.hakemlerle arayı açtılar.biz sene başından beri neler çekiyoruz...fatih terim -tff pazarlığı,yabancı sınırı yüzünden oynatmadığımız brumayı TR kupasında kaybedişimiz... bu sezon 2011 deki gibi bitmeyecek.

nasılsa buyuk bır turnuva veya olimpiyat kazanamıyoruz diyip bari oyları koruyalım demesinlerde. nasılsa yemek istedikten sonra, ihale kaldırmak ıstedıkten sonra bi kaç sayfa arkada da belırttım sacma sapan mılletın gazını alacak turnuva düzenlerler(balkan kupası,asya kupası,türk ligi kupası,dünya türkleri kupası) o stadlar oteller tesısler çılgın projeler vs vs yıne yapılır yıne yapılır

Yok be osman o is gercekten öyle dedigin gibi kolay degil..milyarlarca rant dönüyor bu iste..kimse fener icin yakmaz gemileri..ugrasir,sullandirmaya calisirlar ama inan bana gemiyi yakmazlar...

ümit fener ceza alıp Galatasaray şampiyon olursa nasıl sevineceksiniz yüzünüz kızarmıyacak mı gibilerinden bişey demiş sanırım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fTeWUaTSvzo[/media]

Sike ve benzeri konularda ceza alan takimlara nasil acikliyacak Uefa bu durumu?sende biliyorsun Uefa´nin yasalari yumusamadi aksine agirlastirdilar cezalari...Zaten bir kac mesaj öncesi tff´nin olsai bir ret kararinda basina gelecekleri yazdim..istersen bir oku,sonra yine tartisiriz..tabioi herkesin fikrine saygim var:)

Bende o kadar istiyorum ki o şemsiyenin açılmasını. Ama gün geçtikçe umudum tükeniyor. Ben yazmıyor,umutsuzluk yazıyor bunları. :)

alin sunu burdan...:mad:

15 yaşındaki çocuklar gibi top oynarsak bırak 1.liği 2.liği bizim yerimiz en az 4. veya 5.lik

Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler[/quote]

mesele kimin iyi yada kötü olmasi degil arkadas..adamlar hak etmedigi bir lig´de oynuyor..bunu anlamak zor mu geliyor sana?

Yok be osman o is gercekten öyle dedigin gibi kolay degil..milyarlarca rant dönüyor bu iste..kimse fener icin yakmaz gemileri..ugrasir,sullandirmaya calisirlar ama inan bana gemiyi yakmazlar...

bunca ümitsizliğimden dolayı doğal olarak imkansız geliyor artık ama inşallah dediğiniz umduğunuz gibi olur.

Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.

Mesaj – avatar uyumu

Tapatalk ile gönderildi.

Bende o kadar istiyorum ki o şemsiyenin açılmasını. Ama gün geçtikçe umudum tükeniyor. Ben yazmıyor,umutsuzluk yazıyor bunları. :)

rahat ol adas:)ben bu sike mevzusunda bildiklerimi,takip etiklerimi yazabilmek icin buraya üye oldum..insallah o güzel günler gelecek:)hicbir zaman umudumu yitirmedim...

Yapmasınlar abi sezon ortasında yapmasınlar. Eğer böyle birşey olursa %99 şampiyon oluruz ve sorunlar yine halının altına süpürülür. Şampiyon olacaklarsa eğer olsunlar ki bizimkiler ne kadar rezalet bir kadro kurduğunun farkına varsın.

Tek tek oyuncu yargılamayı sevmem ama Selçuk için o kadar yazacağım şey var ki. Git kumda oyna Selçuk senin sezon başından beri yaptığını biraz kondisyonlar bende yaparım.( 1 m ye yan pas yada geri pas ) Yazıklar olsun sana.

Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler

mesele kimin iyi yada kötü olmasi degil arkadas..adamlar hak etmedigi bir lig´de oynuyor..bunu anlamak zor mu geliyor sana?[/quote]

Git TFF binasına isyan et o zaman tek başına. Bizdeki bu taraftarlarla ensemize vurup ağzımızdan lokmayı alırlar. Bulmuşlar bizim gibileri vurdukça vuruyorlar hayır ben olsam bende vururum böyle her haksızlığa sessiz kalan bi topluluk bulsam.

Sonuç değişmediği için yapacak bir şey yok bu sene böyle artık ayrıca onların şu an ligde devam etmesi tff nin suçu ben adamların oynadığı topa bakarım, şike konusuna girmedim farkettiysen, oyundan bahsediyorum.

Geri
Üst Alt