Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Sion'a eksi 36 puan ceza

Transfer yasağını deldiği için FIFA'nın talimatıyla İsviçre Futbol Federasyonu tarafından ceza alan Sion -5 puana düştü

55331578438.jpg

FIFA'nın geçen sezon koyduğu transfer yasağını delen Sion, İsviçre Futbol Federasyonu tarafından çok ağır bir cezaya çarptırıldı. Sezon başında FIFA tarafından koyulan transfer yasağını tanımadığı için Celtic'i eleyerek gruplara kaldığı UEFA Avrupa Ligi'nden atılan İsviçre Kulübü'nün 36 puanı silindi.

evet forumdaki çok sevgili arkadaşlar o ne küme düşmesi diyip yerlere göklere sığdıramadığınız herkesten,herşeyden büyük fenerbahçe 5 maçta şike yapmış,3 maçta teşvik vermiş.

son olarak yargıtay bütün cezaları onamıştır.

uefa mart ayında 11 maddelik eylem planını onaylanacak ve her ülkede şikeye verilen ceza aynı olacak.kaldı ki uefaya göre deliller yeterli ve istediği gibi karışabilir artık.

Hala ne küme düşmesi yaaaaaa diyo musunuz ?

Transfer yasağından sezon ortasında tek bi talimatla 36 puanı silindi sionun.Fenere bence çok yakında çok güzel şeyler yapılacak.

Şuraya bak kendi ülkemizde adelet yok adaleti yabancilardan bekliyoruz

Iff ile tff arasinda harflerden baska da degisiklikler de var

Türkiye'nin şu anki durunu belli. Valla yapılabilirse şu an tam zamanı aslında.

Bence FB'ye bu sene -30 puan falan verecekler.Bu sezonki bu kadar ekstra kollanmaları şampiyonluk için değil de FB'yi kümede tutmak için diye düşünuyorum.

Türkiye'nin şu anki durunu belli. Valla yapılabilirse şu an tam zamanı aslında.

ben baş kaldırıyorum 2-3 aydan beri.fenerin şampiyon olarak bitirmesi planlanan bu sezon böyle bitemez.2011 de yapılan şimdi hakemlerle yapılıyo.Allah'a havale ettim.bekliyorum günü.

gerekirse IMF'ye tekrar 1 milyar borc alir uefa ve fifa veriri ama feneri dusurmez bu RTE ve hukumet okadar delikanli sedaketli insan takimina karsi.

ben baş kaldırıyorum 2-3 aydan beri.fenerin şampiyon olarak bitirmesi planlanan bu sezon böyle bitemez.2011 de yapılan şimdi hakemlerle yapılıyo.Allah'a havale ettim.bekliyorum günü.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Yukardan torpilli takıma kıyakları göz göre göre yapıyorlar. Bu maç böyle bitmez.

Her gecen günle ümidim ilerleyerek tükeniyor diyebilirim.

Bence FB'ye bu sene -30 puan falan verecekler.Bu sezonki bu kadar ekstra kollanmaları şampiyonluk için değil de FB'yi kümede tutmak için diye düşünuyorum.

hiç bi halt olmaz.

gerekirse avrupa kupalarından men oluruz ama bu namussuzlara yine dokunmazlar. zaten dokunulmaması için tüpçü "atandı" oraya.

korkuyorum bu çapsızlar varken avrupa liglerine alternatif şeyler üretmeye kalkmaları işte türk birliği ligi, dünya türk ligi, asya kupası (ki zaten var) balkan kupası vs vs olmaz olmaz demeyin bunlar yapar hersey beklenir.

Soksunlar artık şemsiyeyi

hiç bi halt olmaz.

gerekirse avrupa kupalarından men oluruz ama bu namussuzlara yine dokunmazlar. zaten dokunulmaması için tüpçü "atandı" oraya.

korkuyorum bu çapsızlar varken avrupa liglerine alternatif şeyler üretmeye kalkmaları işte türk birliği ligi, dünya türk ligi, asya kupası (ki zaten var) balkan kupası vs vs olmaz olmaz demeyin bunlar yapar hersey beklenir.

tffyi ilgilendiren bişey yok osmanım artık,uefa tff gerekeni yapmazsa ben yaparım dedi mayıs 2013 te,infantinoya güven

Azize çıkar biz uefayı tanımıyoruz bizi bağlamaz der. Tüpçüde doğal olarak aynı şekil düşünür ve feneri düşürmez ligde oynatmaya devam eder. Böylece uefa Türk takımlarını tanımaz ve Avrupa liglerinde oynatmaz.

Böyle birşey mümkün mü?

Geri
Üst Alt