Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

gülmüyorum size. olay ne siz nediyorsunuz.:)

Dua ediyorlar feneri düşürsünler biz şampiyon olalım diye. Böyle hazır şampiyonluğa karşı çıkıyorum ama onlarda nasıl gelirse gelsin diyorlar.[/quote]

bende sevinmem şampiyonlugada bunlarin böyle durumdayken düşmesine sevinirim. neden biliyormusun. 3 yildir bu tff ve fener oyaladilar. milleti aptal yerine koydular. sonlari böyle olursa üzülmem. baştan cezayi yemeleri lazimdi.

Uefa , işi biraz daha ağırdan almaya devam ederse şampiyon olup küme düşen ilk takım olarak tarihe geçebilirler.

Fener için en iyi ihtimal bu sezonu bitirip , lig sonu kümeye gönderilmek olur , eğer lig bitmeden yani fener 10 farkla öndeyken ceza alırlarsa ciddi diyorum intihar edenler olacaktır.

Siz burda bir sey unutuyorsunuz. Sion olayinda FIFA isvicre futbol federasyonuna baski yapmisti. Sion'u cezalandirmamalari halinde isvicre milli takim'i ve lig takimlarini uluslararasi turnavalarindan men edeceklerini demislerdi (5 sene mi ne).

Eee bizim TFF'den herseyi beklerim. Bakarsin FIFA/UEFA baski uygular, bizim TFF ise uymaz. Ülke olarak yeriz cezayi. Iste o zaman kelleler havada ucusur.

kendileri bilir..ülkeye ceza verse ne yazar`?istenilen olasi cezalar verilmedikce o toplu men cezasi kalkmaz zaten ..

kendileri bilir..ülkeye ceza verse ne yazar`?istenilen olasi cezalar verilmedikce o toplu men cezasi kalkmaz zaten ..

Ülke'ye ceza gelirse bundan bizde etkileiniriz. Düsünsene Fener sike yapti, TFF bunlari cezalandirmiyor. Simdi FIFA ceza'yi basiyor ve biz Fener yüzünden SL'de oynayamiyoruz.

Ülke'ye ceza gelirse bundan bizde etkileiniriz. Düsünsene Fener sike yapti, TFF bunlari cezalandirmiyor. Simdi FIFA ceza'yi basiyor ve biz Fener yüzünden SL'de oynayamiyoruz.

inan bana onlar daha cok etkilenecek..istedigi kadar ülkeye men cezasi versinler,feneri yinede kurtaramazlar!!misal tüm ülke olarak 5 sene men yedik,fener´in cezasi 5 yil men +istenilen ceza...bundan kacis yok...

inan bana onlar daha cok etkilenecek..istedigi kadar ülkeye men cezasi versinler,feneri yinede kurtaramazlar!!misal tüm ülke olarak 5 sene men yedik,fener´in cezasi 5 yil men +istenilen ceza...bundan kacis yok...

Sanmiyorum. Sion da cezasiz kalabilirdi, ülke olarak men yeme sartiyla. Ülke olarak men yersek o da Fener ceza yemediginde olur. Yani ya hepimiz, yada sade Fener yiyecek. Senin dedigin ancak yeni bir TFF ile olur bence.

Diyelim dedigin oldu. Yinede ragzi degilim buna. Fener istedigi kadar ceza yesin, biz succuz iken ceza yemeyi falan kabul etmem, edemem.

Sanmiyorum. Sion da cezasiz kalabilirdi, ülke olarak men yeme sartiyla. Ülke olarak men yersek o da Fener ceza yemediginde olur. Yani ya hepimiz, yada sade Fener yiyecek. Senin dedigin ancak yeni bir TFF ile olur bence.

Diyelim dedigin oldu. Yinede ragzi degilim buna. Fener istedigi kadar ceza yesin, biz succuz iken ceza yemeyi falan kabul etmem, edemem.

et manasinda söylemedim..olasi bir kabul etmeme durumunda ülke olarak basimiza gelecekleri anlatmak istedim sadece..bazilari olasi bir toplu men cezasinda fener´in lig düsümünden kurtulacagini zannediyor...Tff bu olasi tazminatlarin altindan kalkamaz..

Valla eğer feneri düşürmeme yüzünden ülke futbolu men edilirse bu sefer, bu şemsiye, bu olaya vesile olanlara döner.

Valla eğer feneri düşürmeme yüzünden ülke futbolu men edilirse bu sefer, bu şemsiye, bu olaya vesile olanlara döner.

ortalık yangın yerine döner renkdaş ne diyorsun :D şahsen konuşayım; benim avrupa ümidimi avrupa heyecanımı elimden alırsan eğer TR liginde derbilerde dahil hiçbir maçı izlemem, stadyuma gitmem, kendi takımımı takip etmem, ne yayıncı kuruluştan ne kendi kulübümden herhangi bir ürün veya hizmet satın almam. Ve böyle yapacak milyonlarca kişi var inan özellikle G.Saray taraftarları arasında. umarım öyle birşey olmaz ama o söylediğin olayın olduğu gün türk futbolunun bittiği gündür ve geriye dönüşü olmaz.

tff 5 yıl avrupadan men cezasına razı olacak.. bizim taraftar, ts taraftarı tff binasını yakacak.. tüpçü istifa edecek..tff nin başına azize bile geçse, küme düşürme kararı almak zorunda kalacak..

-50 gelse bile kurtarmaz . KUME DUSECEKLER .. Bir Sampiyonluk daha gider gitmez sikeciler icin fark etmez .. kume dusmek daha iyi

bende düşürülmelerini,puanlarının kesilmesini istiyorum ama zamanlama yanlış eğer lig başladıysa yanlış olur sezon başında yapılacaktı bu, hadi yargıtay geç karar verdi o zamanda sezon sonu beklenmeli. Beleşten şampiyonluk bana koyar

Azizin 2011'de ikinci devre maçların nerdeyse tamamını satın alarak kazandırdığı beleş şampiyonluk koymuyor da bu mu koyacak. O sezon şikeciler, şimdi Trabzon'un hakkını yemeyelim, şike yapacaksak bir sonraki sezon baştan yaparız kimse üzülmez dediler mi de biz gelecek sezonu bekleyeceğiz?

Hiçbir umudum yok böyle gelmiş böyle gider buralar hep Türkiye.

Azizin 2011'de ikinci devre maçların nerdeyse tamamını satın alarak kazandırdığı beleş şampiyonluk koymuyor da bu mu koyacak. O sezon şikeciler, şimdi Trabzon'un hakkını yemeyelim, şike yapacaksak bir sonraki sezon baştan yaparız kimse üzülmez dediler mi de biz gelecek sezonu bekleyeceğiz?

Normalde bu ligde oynamaması gereken takımın şampiyon olması daha çok koymalı zaten insana

Bizde ona göre adam gibi oynayalım bjk geçmemesi lazım bizi.

Bence bu sezon 30 puan sileceklerine 3 sezon 10'ar puan silsinler.

Söylenen doğru ama arada ķüçük bir fark olduğundan insan yine de çok ümitli olamıyor.

Küçük fark; Orası isviçre burası muz cumhuriyeti.

Bu ne sionmus adamlara galiba tek şahin k girmemiş

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt