- 11 Aralık 2009
- 18.411
- 11.188
- 1.998
Bir iki gün evvel yazmıştım , bizim aslında yeni bir derwall yada feldkamp'a ihtiyacımız var , yeniden kapsamlı bir modernizasyona girmemiz lazım , 1992-1993 ten beridir bu tip kapsamlı bir modernizasyon yapılmadı , hep sezonu kurtaracak adımlar atıldı kadrolar , antrenörler değişti ,
aslında FT 2011-12 'nin cesaretiyle bunu yapıp daha da ileriye taşıyabilir ve kadro değişiminden gerçek bir modernizasyona gidebilirdi ama maalesef 2012 yazında olabilecek en ters şeyleri yaptı ......
Bugün bize bu modernizasyonu yapabilecek , yaparkende ışık verebilecek hatta başarıyıda getirebilecek kim var yabancı olarak ,
yada yerli olarak kim var bana kalırsa yerli olarak bir tek Abdullah Avcı bu vizyona sahip !
Abdullah Avcı yı Milli Takıma gitmeden önce getirmeliydik, o zaman yazdığımda burdaki bilge kişiler tarafından alaycı tepkiler almıştım; kendi kariyeri için de daha iyi bir planlama olurdu...Ancak Türk futbol topluluğunun bütün unsurlarıyla içine gömülü bulunduğu günübirlik düşünce yapısı içinde, olası birkaç kötü sonuçla bile bütün planlamanın tuz-buz olması ihtimali de vardı tabi...