Sistem

Onur DEDEOĞLU

Aslan Üye
Merhaba arkadaşlar
Aklıma takılan bir soru var 3 maç oynanan kuponda sistem 1-2-3 işaretli ise kaç maç tuttuğu anda kazanç sağlanıyor.
Konusu var mı bilmiyorum varsa yetkili arkadaşlar taşıma işlemini yapabilirler mi?
Teşekkür ederim bol kazançlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar
Aklıma takılan bir soru var 3 maç oynanan kuponda sistem 1-2-3 işaretli ise kaç maç tuttuğu anda kazanç sağlanıyor.
Konusu var mı bilmiyorum varsa yetkili arkadaşlar taşıma işlemini yapabilirler mi?
Teşekkür ederim bol kazançlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 maç(maçların mbs 1 olması lazım tabii)

Sistem deyince hatırladım da 21 lira yatırdığım kupondan 37 lira kazandığım günler geldi aklıma :asd:

Sistem bildiğim kadarı ile kombinasyona göre işliyor. Tek maçlık kuponlardan, 2 maçlık kuponlardan, 3 maçlık kuponlardan tutarlar hesaplanıp, toplanıp sana ödeniyor.

Yani 4 maçlık 1-2-3-4 sistem kuponunda (4 1) (4 2) (4 3) (4 4) kuponlarının hepsi oynanmış oluyor. Tutanlar hangileri ise bunu sistem hesaplıyor, ayrı ayrı tutan kuponlardaki toplam tutarı da sana ödüyor.

Martingale sistemi üzerine kafa yorarak para kazanmanın en garanti yolunun bu olduğuna karar kılmış bulunmaktayım. Tabi 400-500 ile başlanacak mevzu değil ciddi sabır ve sermaye şart 3 orandan 100-200-400-800 diye gideceğim bakalım.

Geri
Üst Alt