Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.806
- 22.645
- 2.933
Doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün kaza bela 2-2 yapsaydık oyunu hocamızın harika taktiksel zekası sayesinde 1 puanı aldık diyen goy goyculardan geçilmezdi burası.
O gün haklıydın bu ortaya çıktı. Fatih hoca hamlelerde tudoru aratmıyor maşallah yani.
Konu açacaktım da neyse arkadaş benzerini açmış buraya yazayım.
ilk 11 kağıt üstünde doğru dedik hepimiz forumda. Ancak değilmiş bunu gördük. ve maçın gidişatı kötüye gittiği anlarda hatta belki daha ilk yarıda müdahale edilmesi gerektiği anlarda hiçbir müdahale olmadı. Hiç yoktan 2.yarı da kesin edilmeliydi. Hiçbir müdahale olmadan 2.yarı başladı yine 2.golü yiyene kadar bekledik müdahale için.
Gomis kardeş maç boyu markajdan çıkamadı. Çıktığı tek anlar gereksiz ofsaytlarıydı. 2.yarı başında ereni alıp forveti ikilesek, hem gomis markajdan çıkacak hemde eren ondan rol çalıp kayseri de ki gibi sürpriz goller atabilirdi ki, Girince bu maçta da attı zaten.
Gelelim Yasin adlı garib saçlı top tepiciye.. Yasine 70 dk sabretmek nasıl bir şey yahu? 25. dk çıkması lazımdı. Ne zaman formayı garanti görse sıvamaya başlıyor. Fatih hoca çok yüz verdi. Hamzanın bile çözdüğü yasini çözemeyip her maç sahaya sürmesi çok duygusal bir karar. Rezalet bir tercih.
Stoperde denayerin oynaması başlı başına bir rezalet zaten serdar varken hiç girmeyelim oraya.
Mariano ve muslera da çok kötüler kızağa çekilme vakitleri geldi.
Özetlersek hoca doğru şablon ve oyuncuları bulana kadar bu saçmalamaları hep yapıyor. Dua edelim de bu sefer biraz erken bulsun. Şampiyonluğu kaybetmeden...
belhanda,sinan ve ereni aldı ya oyuna samsunspor ve orduspor maçı gibi geriden gelmek icin...feghoulinin cıkması yanlıstı o baska.tolga cıksa da olurdu cıkmasa da...ayrıca selçugun fizğini de kendisini de yeterli bulmuyo demekki,onu düşünmediğine göreAslinda cikardigi kadroda ben sikinti görmüyorum. Zaten aciklandiginda forumda cogunluk begenmisti. Ama zaten 30 dk lik periyotta belli oldu Donk-Tolga orta sahasinin yeterli yaraticiliga sahip olmadigi. Ben yüzde yüz emindim hocanin devre arasinda en azindan Selcuku oyuna almasi konusunda. Nedense yapmadi. Normalde son döneminde geriye düstügümüz Samsunspor, Orduspor maclarini falan hatirliyorum, hoca devre arasini bile beklemeden savunmaci cikarip hücumcu koyuyodu, maclari ceviriyodu, resmen kendini yirtiyodu.Umarim mac kazanma hirsinda azalma olmamistir.