Sivas Maçını Terim Kendi Eliyle Vermiştir

dün kaza bela 2-2 yapsaydık oyunu hocamızın harika taktiksel zekası sayesinde 1 puanı aldık diyen goy goyculardan geçilmezdi burası.

O gün haklıydın bu ortaya çıktı. Fatih hoca hamlelerde tudoru aratmıyor maşallah yani.

Konu açacaktım da neyse arkadaş benzerini açmış buraya yazayım.

ilk 11 kağıt üstünde doğru dedik hepimiz forumda. Ancak değilmiş bunu gördük. ve maçın gidişatı kötüye gittiği anlarda hatta belki daha ilk yarıda müdahale edilmesi gerektiği anlarda hiçbir müdahale olmadı. Hiç yoktan 2.yarı da kesin edilmeliydi. Hiçbir müdahale olmadan 2.yarı başladı yine 2.golü yiyene kadar bekledik müdahale için.

Gomis kardeş maç boyu markajdan çıkamadı. Çıktığı tek anlar gereksiz ofsaytlarıydı. 2.yarı başında ereni alıp forveti ikilesek, hem gomis markajdan çıkacak hemde eren ondan rol çalıp kayseri de ki gibi sürpriz goller atabilirdi ki, Girince bu maçta da attı zaten.

Gelelim Yasin adlı garib saçlı top tepiciye.. Yasine 70 dk sabretmek nasıl bir şey yahu? 25. dk çıkması lazımdı. Ne zaman formayı garanti görse sıvamaya başlıyor. Fatih hoca çok yüz verdi. Hamzanın bile çözdüğü yasini çözemeyip her maç sahaya sürmesi çok duygusal bir karar. Rezalet bir tercih.

Stoperde denayerin oynaması başlı başına bir rezalet zaten serdar varken hiç girmeyelim oraya.

Mariano ve muslera da çok kötüler kızağa çekilme vakitleri geldi.

Özetlersek hoca doğru şablon ve oyuncuları bulana kadar bu saçmalamaları hep yapıyor. Dua edelim de bu sefer biraz erken bulsun. Şampiyonluğu kaybetmeden...

fatih hocanın hataları var.

öncelikle selçuk un performansı düşük olduğuna göre hocanın donk-tolga ikilisi ile başlaması hata değildir. ama donk sahada dökülürken bir şeyler yapmaya çalışan tolgayı oyundan çıkarması çok büyük bir hatadır. donkun maç kondisyonunun hiç yokmuş, 90 dk değil en fazla 60 dk çıkarabilirmiş, bunu ekip olarak görmemek için kör olmak lazımdı.

selçuk mutlaka oyuna girmeliydi. bir kere en az donk kadar mücadele eder ve koşar. topu takımda tutar, frikik atar, faul alır, uzun top atabilir, oyunu geriden kurar. bu özelliklerin hepsinde donktan iyi, donkun bir tek boyu var. bunu da maç başladıktan sonra görememek inanılmazdı.

ben olsam donk-selçuk değişikliğini ilk sırada yapardım. ondan sonra feghouli yi çıkarırdım ardından yasini. oyuna eren ve belandayı alırdım.

bunun dışında belhandanın tekrar 11 deki yerine dönmesi lazım. belhanda koşan mücadele eden bir futbolcu. evet istediklerimizi yapamıyor ama onun yerine oynayan feghouli hiç mücadele edemiyor. 45 dk da koşamaz duruma gelmişti feghouli.

şunu da belirteyim gomis resmen eli belinde oynuyor. top ayağında değilse takıma hiç bir katkısı yok. fatih hoca bu tarz adamları sevmez savunmanın en önde başlaması gerektiğine inanır. gomis savunmanın s sini yapmıyor. mutlaka önümüzdeki süreçte sorun çıkacaktır.

Son düzenleme:
O gün haklıydın bu ortaya çıktı. Fatih hoca hamlelerde tudoru aratmıyor maşallah yani.

Konu açacaktım da neyse arkadaş benzerini açmış buraya yazayım.

ilk 11 kağıt üstünde doğru dedik hepimiz forumda. Ancak değilmiş bunu gördük. ve maçın gidişatı kötüye gittiği anlarda hatta belki daha ilk yarıda müdahale edilmesi gerektiği anlarda hiçbir müdahale olmadı. Hiç yoktan 2.yarı da kesin edilmeliydi. Hiçbir müdahale olmadan 2.yarı başladı yine 2.golü yiyene kadar bekledik müdahale için.

Gomis kardeş maç boyu markajdan çıkamadı. Çıktığı tek anlar gereksiz ofsaytlarıydı. 2.yarı başında ereni alıp forveti ikilesek, hem gomis markajdan çıkacak hemde eren ondan rol çalıp kayseri de ki gibi sürpriz goller atabilirdi ki, Girince bu maçta da attı zaten.

Gelelim Yasin adlı garib saçlı top tepiciye.. Yasine 70 dk sabretmek nasıl bir şey yahu? 25. dk çıkması lazımdı. Ne zaman formayı garanti görse sıvamaya başlıyor. Fatih hoca çok yüz verdi. Hamzanın bile çözdüğü yasini çözemeyip her maç sahaya sürmesi çok duygusal bir karar. Rezalet bir tercih.

Stoperde denayerin oynaması başlı başına bir rezalet zaten serdar varken hiç girmeyelim oraya.

Mariano ve muslera da çok kötüler kızağa çekilme vakitleri geldi.

Özetlersek hoca doğru şablon ve oyuncuları bulana kadar bu saçmalamaları hep yapıyor. Dua edelim de bu sefer biraz erken bulsun. Şampiyonluğu kaybetmeden...

Sorun benim haklı çıkmam değil keşke haksız çıksaydım bu maçı kazanabilseydik.Ancak bazı kişiler skora göre yorum yapmayı çok seviyor ben kazandığımız kayseri maçındada aynı çizgideydim şimdide aynı çizgideyim.Futbol doğru ve formda kadro seçimi işidir.İşin taktiğine falan girmeye gerek yok elinde iyi bir kadro varsa rakibininde taktiğini bozarsın 11 kişi defans yapan rakibide açarsın bu işler böyledir.

Sonuç olarak dediğin gibi doğru şablon ve kadro acilen bulunmalı isimler değil iyi oyuncular ön plana çıkartılmalı.

Biz zaten fatih hocayı böyle macları alsın diye getirdik bunlarıda alamazsa işimiz zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac sonu bence farketti yanlıslarını mac icinde de farketti aslında ama nedense hamlelerini cok gec yaptı

Fegh ve Belhandayı birlikte kullanmanın yolunu bulmalı ayrıca biraz fazla defansı düşündü bu maçta temel eksiklik hücum

Terim ile aldığımız maçlar (Kayseri) olduğu gibi Terim ile kaybettiğimiz maçlarda olacaktır. Önemli olan ısrarla hatalara devam edip, edemeyeceği farkına varıp, varamayığı

Terim dün farkına varmıştı maç sonu konuşmasında. Ama Tudor olsaydı maç sonu konuşmasına gülerek "ooo 50 kişi gelmişsiniz yenmiş olsaydık 2 kişi olur hahaha" diye dolandırdı. Oyundan memnun olduğunu gazetecilerin bir bok bilmediğini söylüyor olurdu.

Düşünülen yapılamamış olabilir önemli olan bu sorunun çözülüp çözülemeyeceği bende mesela Tolga-Donk'un Fernando-N'diaye ikilisine en yakın ikili olabileceğini düşünüyordum ama öyle olmadı. Yanılmışım, hoca da yanılmış. Hatada ısrar etmediğin sürece problem olmaz daha çok uzun yolumuz var.

Aslinda cikardigi kadroda ben sikinti görmüyorum. Zaten aciklandiginda forumda cogunluk begenmisti. Ama zaten 30 dk lik periyotta belli oldu Donk-Tolga orta sahasinin yeterli yaraticiliga sahip olmadigi. Ben yüzde yüz emindim hocanin devre arasinda en azindan Selcuku oyuna almasi konusunda. Nedense yapmadi. Normalde son döneminde geriye düstügümüz Samsunspor, Orduspor maclarini falan hatirliyorum, hoca devre arasini bile beklemeden savunmaci cikarip hücumcu koyuyodu, maclari ceviriyodu, resmen kendini yirtiyodu. :D Umarim mac kazanma hirsinda azalma olmamistir.
belhanda,sinan ve ereni aldı ya oyuna samsunspor ve orduspor maçı gibi geriden gelmek icin...feghoulinin cıkması yanlıstı o baska.tolga cıksa da olurdu cıkmasa da...ayrıca selçugun fizğini de kendisini de yeterli bulmuyo demekki,onu düşünmediğine göre

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt