Sivas Maçını Terim Kendi Eliyle Vermiştir

Galip Özgür

Sarı Üye
Fatih hocayı babam gibi severim ama Sivas maçında eleştirilmesi gereken noktalar var. Bunlardan birinci Tolga-Donk olmaz hocam. İki kazma ile nasıl oyun kurucağız biz ?
İkincisi Belhanda'yı sildi hoca resmen. Neymiş takımı önemsemiyormuş. Belhanda böyle tamam eyvallah Donk ne o zaman ?
Üçüncüsü bu Yasin denilen topçu bozuntuusu. Hoca nasıl bu kadar tahammül ediyor anlamış değilim. Nagatomo başlığında da yazdım. Adam kaç defa sıfıra doğru açıldı koşu yaptı Yasin hiç birinde adamın önüne salmadı.Bİraz da Denayer'dan bahsedicem. Ne kadar iyi olursa olsun böyle saçma hatalar yaparak takımı her zaman yaktı. Dany'e laf atanlar olurdu Dany vallahi daha derli toplu oynuy ordu.Serdar'ın ne günahı vardı da kesik yiyor ?

Birde hocanın değişikliklerde gecikmesinden bahsedicem. 1-0 içeri giriyorsun yap hemen değişikleri. Atıyorum Donk>Selçuk, Yasin>Belhanda yap.
Bu sezon SuperLig'de çogu macı kacırmamya çalışıyorum hepsini izlemeye çalışıyorum. Benim izlediğim en kötü Sivas'tı. Ve biz bu Sivas'ı ilk yarı 1-0'da geriye düşsek hoca eğer yerinde hamleler yapsaydı veya geç kalmasaydı bu maçı çevirirdik buna da adım gibi eminim.

Ne kadar hata yapsa da FT hocaya güvenim sonsuz buna da söylemek istiyorum.

Evt

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçek böyle olsa yapar yani.. Öyle bir adamdır;

11314.jpg

Ya iki gün önce konya maçında herkes donku beğenmişti sivas maçında selçuk oynayacana donk oynasın deniyordu şimdi tersini sonuç herseydir sözü ülkemin futbol seyircisi için en doğru sözdür

Surda 11 aciklandiginda begenmeyen bi kisi bile gormedim :D

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elestirecegim ana point
geldiginden beri eski tdmiz sn igor tudora biraz da ayip ederek GS onlem almaz aldirir, oyunu rakip sahada oynayacagiz, buyuk takim gibi oynayacagiz falan filan diyip tolga ve donk orta sahasiyla 2 pas yapamadan yenilmemiz. eger bu kadar iddiali beyanatlarda bulunuyorsan sn imparator, bi zahmet bunu sahadaki performansla back up et. artik kim daha fazla itaat ediyorsa onu oynatip sonuc alinan sezonlar geride kalmistir. takimlar daha kuvvetli.

selçuk oynasa : bu adam manyak mı formda donku kesti

belhanda oynasa : bu kadar umursamaz adam orta saha göbekte mi oynatılır donk konyada çok iyiydi

linnes oynasa: Allahın vitaminsizi.. nagatomoyu niye aldık abi

sinan oynasa : bu ruhsuz oynayacağına yasine bile razıym

Üstteki döngü ve benzerleri sürer gider..Hoca gayet de iyi bir kadroyla çıktı lakin değişiklikler konusunda geç kaldığı hususunda hemfikiriz.. AYrıca değişiklikleri de yerinde bulmuyorum

Aslinda cikardigi kadroda ben sikinti görmüyorum. Zaten aciklandiginda forumda cogunluk begenmisti. Ama zaten 30 dk lik periyotta belli oldu Donk-Tolga orta sahasinin yeterli yaraticiliga sahip olmadigi. Ben yüzde yüz emindim hocanin devre arasinda en azindan Selcuku oyuna almasi konusunda. Nedense yapmadi. Normalde son döneminde geriye düstügümüz Samsunspor, Orduspor maclarini falan hatirliyorum, hoca devre arasini bile beklemeden savunmaci cikarip hücumcu koyuyodu, maclari ceviriyodu, resmen kendini yirtiyodu. :D Umarim mac kazanma hirsinda azalma olmamistir.

Dünkü kayıp bence de hocaya yazar. Ben maça başladığı 11'de Donk yerine Selçuk ile başlardım. Hadi burada bir tercih yaptı diyelim. Sonuçta Selçuk da mükemmel değil. Belhanda'yı da pek beğendiğimi söyleyemem o nedenle yedek kalmasına çok takılmadım.

Ama ikinci yarıda hatta daha ilk yarının 25-30. dakikalarında Selçuk-Donk ve Belhanda-Yasin değişikliklerini yapmalıydı. Ama farklı şeyler denedi ve çözümü bulamadı. Zaten oyunu istediği gibi okuyamadığını Linnes değişikliğini düşünüp vazgeçmesinden dahi anlayabiliriz.

İyi gününde değildi hoca. Genelde hatalı başlayıp doğruyu bulduğu maç çoktur ama bu kez olmadı.

Maç şampiyonluğa dair umudumu kırmadı dersem yalan olur fakat her şeye rağmen toparlayabiliriz. Bir fırsat teptik ama her şey bitmiş değil. Haftaya Başak-Fener maçı var. Biz de evde ligde kalma mücadelesi veren Antalya ile oynuyoruz. İşler yolunda giderse liderle aynı puana gelme hatta geçme durumumuz var. Sonraki hafta Trabzon'a gidecek Başakşehir. Bir hata yaptık fazlasını yapmazsak kazançlı çıkabiliriz önümüzdeki iki haftadan.

Terime güvenme dışında tüm yazdıklarına katılıyorum.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Kesinlikle. Ama her ne kadar oyuna müdahaleleriyle çelişse de maç sonu açıklamaları umut vericiydi. İmparatora güveniyorum. :ka21:

Donk konusunda ilk 11 oynatmasini pek elestirmem acikcasi. Ha Selcuk ha Donk öyle aman aman bir fark oldugunu düsünmüyorum ikisinin arasinda. Selcuk gününde oldu mu Donk'un gününde olan halinden daha iyidir ama ikisi de gününde olmayinca ayni sarinin laciverti bence.

Donk ile baslamasina laf etmem ama bu berbat oyununu görüp bu adami 90 dakika sahada tutmasina kesinlikle laf ederim ve elestiririm. Yasin ve Donk sahanin en kötüleriydi, biri 72 dakika oyunda kaldi digeri ise macin tamami. Izahi yok bana göre.

Devre arasi direkt Donk-Selcuk ve Yasin-Sinan/Belhanda degisiklerini yapsaydik bence bu maci alabilirdik bile. Sivas adam akilli top oynamadan 2 tane duran top ile kazandi acikcasi. Muslera ilk golde hatalar zincirinde payi büyük ama su da bir gercek ki adam yere bile yatmadi bu mac cünkü Sivas'in pozisyonu bile yoktu neredeyse 2 gol disinda. Bir Kone'nin diregin üstüne vurdugu kafa topu vardi ilk yari o kadar yani.

Terim'in bu maci vermemizde payi bence de azimsanamaz. Takim neredeyse komple olarak hic bir sekilde sahada degildi kafa olarak. Iyi hazirlamamis hoca bu cok belliydi.

eren kafa golünü de atıp maç 3e 4 e gitseydi şimdi imparator terim yazıyordunuz.

bir süre takım toparlayana kadar min hasarla ilerleyeceğiz yapacak birşey yok.

Mevzu çıkardığı kadro değil. Çıkardığı kadro ileriye gidemiyorsa bunu görüp zamanında müdahale ederdi. Bu sefer o müdahaleleri göremedik veya çok geç gördük.

hoca teorideki oyunumuzu pratiğe çeviremedik dedi fakat acaba teorisi neydi onu da söylese iyiydi

ben herhangi bir planı uygulamaya çalıştığımızı bile görmedim abuk subuk bir top oynadık

dün kaza bela 2-2 yapsaydık oyunu hocamızın harika taktiksel zekası sayesinde 1 puanı aldık diyen goy goyculardan geçilmezdi burası.

Geri
Üst Alt