Sivasspor - Galatasaray Maçını Ümit Öztürk Yönetecek

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
BİLGİ | Ümit Öztürk, Yeni Malatyaspor maçında VAR hakemi olmuş ve Emre Kılınç'a yapılan net penaltıda orta hakemi uyarmayarak penaltımızın verilmemesine neden olmuştu.

Süper Lig'de 16. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

FGJ7j0xWQAYEk88

Sivas kangalı yönetseydi

Ohooooo
Ben gsliyim degil diye gecen mac katletti var olarak. Simdi de orta hakem olarak yapa

ümit hoca iyi hakemdir ,alanya macında musleraya kart vermedi diye aylarca maç alamadı adam

hakem olayına cok fazla girmeye gerek yok yönetim birşey yapamıyor madem çıkıp top oynayıp gol atacaz

3+ yıl maçımıza atamamışsın. Üst üste iki hafta bizim maçımızda görevli olması bize değil hakeme mesajdır. Yeryüzündeki en büyük Galatasaraylı olsa lehimize düdük çalarken 10 kez düşünür. Bi hatada aylarca ekmeğinden ediyorlar çünkü.

Isim isim lince gerke yok. Hepsi bize bilenmis durumda. Yani iyi yoneten yok ki zaten. Yilanin basinin adresi belli.

Bu hakemin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama üzerine baskı kurulmaya çalışılacağı kesin

şu hayatta ali palabıyık ı savunacağımı düşünmemiştim ama bizim rize maçından beri maç vermemişler herife. Çok net mesaj bu. Bu hafta alabilmiş mi?
Aleyhimize tonla militanlığı olan, sevmediğim bir hakem. Onların hiçbirinde "ceza" vermeyip bir kez lehimize tartışmalı bir karar verince böyle ipini çektiler. Ee sonra Galatasaray maçına tabi doğramaya çıkar hakemler. Bilmiyorlar mı? Cin gibi hepsi. Derbinin içine eden Yaşar Kemal adlı futbol teröristi sürekli maç alıyor, keyfi yerinde.

Hakemlerde değil sorun yukarda, atamalardan anlıyor adamlar zaten kimi doğramaları gerektiğini.

Yarayı kaşıyorlar ne olacak bakalım.

Geri
Üst Alt