Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Tutturmuşsunuz mohammed mohammed sana ne yaptı bilmem ne mohammed bize ne yaptı asıl ne işe yaradı şimdiye Kadar? Ft varken ona sövüyorsunuz şimdi de bu adama demek ki yetersiz adam antremanlarda vs

Tutturmuşsunuz mohammed mohammed sana ne yaptı bilmem ne mohammed bize ne yaptı asıl ne işe yaradı şimdiye Kadar? Ft varken ona sövüyorsunuz şimdi de bu adama demek ki yetersiz adam antremanlarda vs
Yetersizse de oynatacaksin, ki adam potansiyeli oldugunu gosterdi defalarca

Kendi puan ortalamasi yukselsin diye 1 ay sonra gidecek 3-4 tane adami 11e koyan hocayı elestirin mostafadan once

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seçimleri sorgulamam saçma salak olmadıktan sonra ama bi oynamasın yine takım, o zaman görüşürüz hoca !

Yine guzel futbol bekliyorum

Daha dogrusu organize bir takim

hay senin babel'ine gomis'ine !!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1651423076576.png

Gomis 2-3 tane gol atsa ne olacak gelecek sezon kullanabileceğin adamları oynatsana.

semihi görünce bir titreme geliyor resmen ligin en kötü 3 4 stoperinden biri olabilir

Umarım genç Semih ve Babel bu şansı iyi değerlendirir.
Sezon sonu 20 milyon bonservis bekliyorum her birisinden.

Yetersizse de oynatacaksin, ki adam potansiyeli oldugunu gosterdi defalarca

Kendi puan ortalamasi yukselsin diye 1 ay sonra gidecek 3-4 tane adami 11e koyan hocayı elestirin mostafadan once
Orada ne yazdın da düzenlendi görmedim de umarım terbiyesiz birşey yazmamışsındır.

Mohammed gösterdi diyorsun hadi bana göster ne yaptı bu adam geldiğinden beri ? İsmi mohammed değil x Türk olsaydı yerden yere vururdunuz.

Hocayı eleştirip eleştirmemek değil kim gelse her türlü eleştiriyorsunuz yok onu neden oynatmadın yok şunu neden oynatmadın klopp gelse aynı şeyleri yazacaksınız. Sonra başka adam gelsinler başlar

Geri
Üst Alt