Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Mustafa Mohamed'in olmamasının sebebi, sakatlığının nüksedilebilir olması olabilir. O yüzden bu konuya şerh koyuyorum.

Berkan-Kilinc değişikliği esas soru işareti diye düşünüyorum.

Onun dışında problemli bir kadro değil bence. Neden bu kadar tepki çekti anlayamadım.

Allah ım orucu açmadan önce niye baktım şu 11 e :(

bazı iyimser dostlarımız 2-3 hamle ile düzeliriz diyor ama bu takıma çok adam lazım

hatta adam almak için eldeki değerli oyuncuları satmamız gerektiğini de hesaba katarsak neredeyse yeni 11 kurmamız gerek.

bu ekip mevcut haliyle seneye de buralarda gezinir.

bazı iyimser dostlarımız 2-3 hamle ile düzeliriz diyor ama bu takıma çok adam lazım

hatta adam almak için eldeki değerli oyuncuları satmamız gerektiğini de hesaba katarsak neredeyse yeni 11 kurmamız gerek.

bu ekip mevcut haliyle seneye de buralarda gezinir.

İlk olarak siyasetin futboldan arındırılması lazım bu bir. Temiz bir federasyon ve mhkyi sağladın mı;

İkinci olarak, kendi elindeki değerlerinden max perform alacak bir yapı lazım (hoca ve başkan).

En son problem saha içi. Saha içi de 2-3 değil, net 4 adam ile ilk onbir olarak düzelir.

Muslera
Omar/Boey
Nelsson
Marcao
Pva
Transfer
Transfer
Kerem
Yunus
Transfer
Transfer

Yukarıdaki 7'linin, zupert ligde direkt oynayamayacagi takım var mı? Eee?

Demek ki 11 oyuncuya gerek yok. Zaten ilk madde duzelmeden sahada 122 kişi ile oynasan da bir b.k olmuyor.

Orada ne yazdın da düzenlendi görmedim de umarım terbiyesiz birşey yazmamışsındır.

Mohammed gösterdi diyorsun hadi bana göster ne yaptı bu adam geldiğinden beri ? İsmi mohammed değil x Türk olsaydı yerden yere vururdunuz.

Hocayı eleştirip eleştirmemek değil kim gelse her türlü eleştiriyorsunuz yok onu neden oynatmadın yok şunu neden oynatmadın klopp gelse aynı şeyleri yazacaksınız. Sonra başka adam gelsinler başlar
Herif ilk geldiginde firtina gibiydi herkes mostafa 30 milyon diye geziyodu hafizamiz var cok sukur. Fb macini aldi tek basina vs

Mustafayi cok tutmam ayrica ama yine de gomis yerine oynatmamak sacmalik. Herif ayakta duramiyor.

Hedefsiz macta takimdan 3 hafta sonra ayrilacak adamlari oynatmanin hicbir aciklamasi yok. Kim gelse elestiriyosunuz falan demenin de manasi yok ayrica dogrusu bizim dedigimiz. Kendini degil kulubu dusunen adam bunu yapardi. Su adamlari israrla oynat biri form tutsa ozguven kazansa seneye 1 transfer az yaparsin. Bugun pjanici oturtup emirhani oynatti mesela bjk hocasi aklin yolu 1 cunku

İlk olarak siyasetin futboldan arındırılması lazım bu bir. Temiz bir federasyon ve mhkyi sağladın mı;

İkinci olarak, kendi elindeki değerlerinden max perform alacak bir yapı lazım (hoca ve başkan).

En son problem saha içi. Saha içi de 2-3 değil, net 4 adam ile ilk onbir olarak düzelir.

Muslera
Omar/Boey
Nelsson
Marcao
Pva
Transfer
Transfer
Kerem
Yunus
Transfer
Transfer

Yukarıdaki 7'linin, zupert ligde direkt oynayamayacagi takım var mı? Eee?

Demek ki 11 oyuncuya gerek yok. Zaten ilk madde duzelmeden sahada 122 kişi ile oynasan da bir b.k olmuyor.
elimizde kaynak olmadan 4 transfer yapmamız kolay değil
kerem, marcao ve nelsson gibi para edecek oyunculardan bazıları satılmalı ki kaynak oluşsun. öyle bir durumda onların yerine de oyuncu almak gerekecek tabi. yani saha içini düzeltmek o kadar da kolay değil bana göre.

Herif ilk geldiginde firtina gibiydi herkes mostafa 30 milyon diye geziyodu hafizamiz var cok sukur. Fb macini aldi tek basina vs

Mustafayi cok tutmam ayrica ama yine de gomis yerine oynatmamak sacmalik. Herif ayakta duramiyor.

Hedefsiz macta takimdan 3 hafta sonra ayrilacak adamlari oynatmanin hicbir aciklamasi yok. Kim gelse elestiriyosunuz falan demenin de manasi yok ayrica dogrusu bizim dedigimiz. Kendini degil kulubu dusunen adam bunu yapardi. Su adamlari israrla oynat biri form tutsa ozguven kazansa seneye 1 transfer az yaparsin. Bugun pjanici oturtup emirhani oynatti mesela bjk hocasi aklin yolu 1 cunku
Dost, belki adamı bir yere sattık ya da sakatlığı nüksedilebilir diye yedek bırakıldı. Neden bilmeden bu kadar fevri oluyorsunuz? İşin aslını bir öğrenelim önce. Yoksa fit ve bizde kalacak mm yerine gomis ile başlamak bildiğin saçma sapan bir karar zaten.

Semih Alparslan’a göre daha güven veren bir stoper. Ama Işık Kaan’ı yine unuttuk. Bu arada Omar sakat veya cezalı herhalde.

Dost, belki adamı bir yere sattık ya da sakatlığı nüksedilebilir diye yedek bırakıldı. Neden bilmeden bu kadar fevri oluyorsunuz? İşin aslını bir öğrenelim önce. Yoksa fit ve bizde kalacak mm yerine gomis ile başlamak bildiğin saçma sapan bir karar zaten.
Adam 2 haftadir idmanlara cikiyor takimla, morutan ve barisa gosterilen muamele de dusunuldugunde dedigin sakatlik ve satilma ihtimali cok cok dusuk.

elimizde kaynak olmadan 4 transfer yapmamız kolay değil
kerem, marcao ve nelsson gibi para edecek oyunculardan bazıları satılmalı ki kaynak oluşsun. öyle bir durumda onların yerine de oyuncu almak gerekecek tabi. yani saha içini düzeltmek o kadar da kolay değil bana göre.
Neden yahu, Free agent/kiralık ya da scout önerisi ile pekala bu 4 mevkiyi doldurursun bence.

Satılabilir oyuncularimiz da illaki Marcao, Nelsson, Kerem olmak zorunda değil.

Mesela Cicaldau, Morutan, Mm, hatta Taylan hatta Ozorn vs gibi adamları dahi 1-2-3-4 m paralara satarsın, bir bakmissin 8-10 m EUR girdi yapmışsın totalde. 2 tane Free, 1 tane kiralık, 1 tane de ucuza scout ile olayı çözersin.

İlla Marcao'yu 15 m EUR'a satıp takım kurmana gerek yok. (Bence tabi)

Transfer kompleks bir konu gerçi, her Free agent oyuncuyu alabileceksin diye bir kaide yok ama bu işi de yöneticiler düşünecek bize ne a.

Yallah Göttepe-Rize maçına.
Screenshot_20220404-002426_Chrome.webp

Geri
Üst Alt