Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kadro maalesef umut vermiyor çok eksik var.

Benim asıl anlamadığım konu Sacha Boey ve Davinson Sanchez neden yok aga? Sakat olduklarına inanmıyorum onu diyeyim.

Yok maddi sıkıntılar var yok maaşlar ödenmiyor vs... diye fb medyası üfürükleri dolanıyordu ortalıkta ben de yavaş yavaş inanmaya başlıyorum.

Mevcutlarla mantıklı kadro. Sadece Halil yerine Zaha forvet, Tete kanat olabilirdi.

Galatasaray'a neden geldiğini bugün göster Kerem. Daglara taşlara değil kaleye bombala. İhtiyacımız var yeminle sana.

İlk 11 maçı alamazsa yedek kulübesi patates. Bu maçta niye oyuncu değiştirmedin ya da geç değiştirdin diye sorgulanacak bir durum bile yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp iyice panayıra döndü.Kim sakat,neden sakat veya neden oynamıyor bilinmiyor.Hakem ve VAR ise komple şaibeli.Rakip de tam bir FB yalaması.Neredeyse kaleci hariç herkesi defans oyuncularından kuracaklar.Maç içinde de olanca pisliği ve sertliği yapacaklar.Yazık,yemin ediyorum nelerle uğraşıyoruz.

Kaan’ın olmaması kötü oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Turap inanılmaz sevindirdi inşallah iyi olacak olmasada tam destek. Mertens yerine Torreira Ndombele Demirbay yapmalıydık tek hata o bence. Sanchez de artık olmalıydı Nelsson da aratmayacaktır. Çok zor ama kazanacağız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençleri sahaya atıp risk alacağın maç buysa yada çaren kalmamışsa orta sahani güçlü tutmalisin dimi.. Yada Zaha Tete kanadi daha iyi olmazmiydi. Keremi ne zaman keseceksin cok formsuz boyle forma adaleti olur mu? Şampiyonluk gidince mi keseceksin? Bu kadar basit şeyi dusunememek Keremi 10 no oynatmakta ısrar edip şampiyonlar liginden elenmemize sebep olan hoca için normal bir durum. Sivasta bu havada bu zeminde umarım yaptığı işe yararda puan kaybetmeyiz. Umarım yanılırız umarım rahat bir maç olur inşallah. Başka bisey diyemiyorum

Son düzenleme:
Ndombele orta sahadaki kreatif tek adamdı son maçta, antremanlarda baya saldığını düşünüyorum yoksa oynamamasının bir açıklaması yok bence.

Bence Ali'yi hücum olarak herkes beğenecek tek soru işareti defans kısmı inşallah hatasız geçer

Ndombele maci kaldirabiliyorsa Mertens yerine onu oynatirdim ve 4-3-3 ile baslardim.

Geri
Üst Alt