Sivasspor Maçında Santrafor Mevkiinde Hangi Futbolcumuzu Görmek İstersiniz?

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk
Elbette kararı Fatih Hoca verecek ama siz olsanız 11'e kimi yazardınız ?

Falcao atmasina atar. Önce de atmis yine atar. Benim için daha büyük soru isareti su: Forvetimizi Kim nasil pozisyona sokacak?

Dün babel demiştim ama oğulcan hazır durumduysa oğulcan oynasın

Normalde Oğulcan'ın oynamasını isterim ama geri dönüşü nasıl oldu onca zamandır forma giymiyor ne durumda onu bilemem mesela sol kanatta da Onyekuru yerine Kerem'in oynamasını isterim artık ilk 11 oynamak için fazlasıyla kötü Onyekuru. Hımm Fatih Terim ne yapacak diye sorarsak Falcao oynayacaktır büyük ihtimalle Babel'i de sol kanada yerleştirir ohhh çünkü defalarca söylediğim gibi bizim takımda herşey isimler üstünden ilerliyor Falcao'nun dün ne yaptığını neleri yapamadığını görmemiştir bile Fatih Terim

Babel oynasın millet sevmiyor ama falcao emzik emerken o futbol piyasasını sallıyordu

Babel.

Hocamiz Falcaoyla başlar 15. dkda sakatlanır çıkar.

Falcao. 5 milyon kazanan oyuncu bu maclarda oynamayacaksa ne zaman oynayacak?

Kadrodaki diğer oyunculara göre şekillenir. Kendi sahamızda oynayacaksak sırtı dönük oyun becerisi ve şut tehdidiyle Babel daha doğru tercih sanırım.

Maçı kazanmak istiyorsak Babel fakat Falcao'yu kazanmak istiyorsak Falcao oynamalı. Sizce hangisi daha mantıklı?

Falcao haric herkese fitim ben.

Takimda acik ara en az sevdigim en az güvendigim adam bu Kolombiyali Saban. Pardon adam demisim.

Ben de Falcao harici herhangi biri oynasın diyorum
Oğulcan özellikle sakatlık-ceza sürecinden önce yükselen bir performans yakalamıştı ama aynı şekilde döner mi bilinmez.
Babel forvet oynadığı maçlarda epey pozisyona girdi ama sık ofsayta düşüyor
Halil de oynadığı kısıtlı sürede fena değil gibiydi ama güvenilip 11 başlatılır mı bilemedim.
Yine en iyisi Babel ile başlayıp gidişata göre Ogulcan veya Halil'i kullanmak herhalde.

Geri
Üst Alt