- 3 Haziran 2015
- 57.137
- 66.318
- 4.143
Maç kondisyonu sifirin altinda malesefKesinlikle Ogulcan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç kondisyonu sifirin altinda malesefKesinlikle Ogulcan.
Mac kondisyonu olmayan Feghouli bile fark yarattı dun. Ogulcan mac kondisyonu olmayan haliyle falcao'dan babel'dan daha verimli olurMaç kondisyonu sifirin altinda malesef
Mac kondisyonu olmayan Feghouli bile fark yarattı dun. Ogulcan mac kondisyonu olmayan haliyle falcao'dan babel'dan daha verimli olur
Orasi dogru. Ama bir tercih yapmak zorunda hoca Mohamed'in yoklugunda. Falcao ve Babel zarar veriyor bu takima.dedigim gibi ha babel koymussun ha Falcao ha Ogulcan. Dün Mohamedi bir sefer topla bulusturabildik mi box icinde? Sorun orda basliyor zaten. Marcao Donk ikilisi oyunu yedlin ve ömere açiyor ve pozisyon ya taç atisiyla sonuclaniyor ya da Muslera ya kadar geri dönüyor. Simdi Bana söyle o önde Lewandowski olsa kaç atardi Dün?
sol beke linneks ortaya donk olursa iyii
Boss'un yanı niye boş
2 boş mevki bıraktım kim oynarsa oynasın leş atıyor zatenBoss'un yanı niye boş
wow u hak ettin2 boş mevki bıraktım kim oynarsa oynasın leş atıyor zaten![]()
Galileo'ya engizisyon mahkemesinde Kopernik öğretisinden vazgeçtiğini söylemesi istenmiştir. Aksi halde ölecektir. O da diz çökerek bu öğretiden vazgeçtiğini söyler. Fakat tam kalkarken 'eppur si muove' der. Yani ''Herşeye rağmen yine de dünya dönüyor'wow u hak ettin