Sivasspor'da Tyler Boyd Şoku

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor forması giyen Tyler Boyd, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Boyd, Beşiktaş maçında yok

TRT Spor'da yer alan habere göre; Tyler Boyd, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum

26 yaşındaki oyuncu Galatasaray maçı sonrası, "Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki almıştı.

:)

Sivasspor'da sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan Tyler Boyd, ligin 36. haftasındaki Beşiktaş maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

ne şok ne şok.

gerçi iyi oldu şaibeli işler yapacağına emeğiyle parasına haysiyetine onuruna şerefine ihanet etmeyen herhangi biri sahada olur. karaktersiz it

Mecnun kadro dışı bırakmıştır.

İyice bku çıktı bu işin. Lig hatır gönül sikeleri ile doldu. Bu sene hakemi federasyonunu futbolcusu hangisi hangi takimliysa ona kıyak geçti. Türk futbolunda şeref yoktur... Bu igrenc lig Galatasarayi hak etmiyor...

Sahada olsa gerçekten oynayacağını size düşündüren ne? Sahada olup 10 kişi oynatacağına hiç oynamasın abi neyin şoku bu

Sahada olsa gerçekten oynayacağını size düşündüren ne? Sahada olup 10 kişi oynatacağına hiç oynamasın abi neyin şoku bu
Bu boydun oynayıp oynamaması umrumda bile değil. Rıza da aykutun dün yaptığını yapabilir. Gerçi rıza daha düzgün adam ama bilmiyorum hepsi fanatik bunların

Bu boydun oynayıp oynamaması umrumda bile değil. Rıza da aykutun dün yaptığını yapabilir. Gerçi rıza daha düzgün adam ama bilmiyorum hepsi fanatik bunların
Rıza bjk'ye karşı 31 maçta 4 galibiyet almış kariyerinde. Bjk daha düzgün birini bulamazdı

Hmm sivas fenerin b takimi degil mi? Bilerek iyi oyuncularini disarda birakmazlar.

Geri
Üst Alt