- 28 Temmuz 2019
- 46.750
- 47.892
- 3.633
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor forması giyen Tyler Boyd, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek kulübesindeki yürüyen bjk rıza abine şok ne şok.
gerçi iyi oldu şaibeli işler yapacağına emeğiyle parasına haysiyetine onuruna şerefine ihanet etmeyen herhangi biri sahada olur. karaktersiz it
Sonra gel Avrupa Süper Lig'i yerine Spor Toto Lig'i şeç.Sivasspor'da sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan Tyler Boyd, ligin 36. haftasındaki Beşiktaş maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.
şöyle bi baktım da rıza calımbay bjk ye karşı yokları oynuyor. istatistik yanılmaz. sivas iyi gitse de bjk alacak gibi duruyor.yedek kulübesindeki yürüyen bjk rıza abi![]()
Bu boydun oynayıp oynamaması umrumda bile değil. Rıza da aykutun dün yaptığını yapabilir. Gerçi rıza daha düzgün adam ama bilmiyorum hepsi fanatik bunlarınSahada olsa gerçekten oynayacağını size düşündüren ne? Sahada olup 10 kişi oynatacağına hiç oynamasın abi neyin şoku bu
Rıza bjk'ye karşı 31 maçta 4 galibiyet almış kariyerinde. Bjk daha düzgün birini bulamazdıBu boydun oynayıp oynamaması umrumda bile değil. Rıza da aykutun dün yaptığını yapabilir. Gerçi rıza daha düzgün adam ama bilmiyorum hepsi fanatik bunların