Sivas'ta "Şoför" Dehşeti

Başlığı "Şoför" diye değiştirelim lütfen.

önemli birşey değil renkdaş 3-4 sene önce ki olay. akbili basıp geçtim. bir sıkıntı olmadı. ondan sonra arkadan bir ses bağırıyor akbilinizi basar mısınız beyefendi diye? Bana mı diyorsun? Ben bastım falan derken olay büyüdü. Sert ve şiddetli tartışmaya kadar geldi. Ben otobüsün arka taraflarına doğru geçmiştim. O da uzaktan uzaktan hala daha bağırıyor çağırıyor falan filan işte. Yanına gidince sus pus. Adam kim akbil basıyor kim basmıyor onun kontrolünden aciz daha bir de onca insanın canını emanet ediyorlar bunlara. Yazık...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_-cyYZxFa0Y[/media]

lavuk neye sinirleniyor ?

Otobüsü kullanan şoför Sinan Emir Y.'nin 'Son durak varsa binsin' sözleri duyuluyor. Bunun üzerine otobüse binen yolculardan türbanlı bir genç kız 'Başka durak olsa götürmeyecek misiniz, artistlik yapmayın' sözleri üzerine birden sinirlenen şoförün

Otobüsü kullanan şoför Sinan Emir Y.'nin 'Son durak varsa binsin' sözleri duyuluyor. Bunun üzerine otobüse binen yolculardan türbanlı bir genç kız 'Başka durak olsa götürmeyecek misiniz, artistlik yapmayın' sözleri üzerine birden sinirlenen şoförün

eyvallah, haberi okumadan direk videoyu izlemiştim bir türlü neye sinirlendiğini anlamadım.

kadının verdiği cevap çok saçma.

otobusler hic mi martial arts filmi izlememis

bir insana tekme atmak icin en uygun ortam

Biri de gelip yumruğu koymuyor ya adama en çok ona kızdım.

tam bir döl israfı şerefsizin çocuğu yemin ederim orda olsam ağız burun tekme tokat Allah ne verdiyse girerdim millet de mal mal bakıyo nasıl duyarsız insanlar olduk ya ...

Niye şaşırıyorsunuz ki ülkenin %85 i bunlarla dolu

Ne diyo plaka filan bişeyler dedi tam sopalık, hadi onu geçtim o kadar insan boş boş bakıyolar biriside sen ne yapıyosun demiyo

Salakmış şoför. Ben olsam artistlik yapma diyen kızın ağzının üzerine tekmeyi koyar türbanıyla meydana asardım. Sonra gayet rahatlamış şekilde yolcuları götürürdüm.

Başta tepkisi haklı adamın, kadının yaptığı iş değil ama sonra b*kunu çıkarıyor öküz..

Bana yapacak onu; Vites kolunun üstüne zorla oturtmayan şerefsizdir...

Arabadan inmek nasıl oluyormuş anlar o zaman. Yeminle hayatı boyunca vites koluyla yaşatırım adamı

Geri
Üst Alt