Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önemli birşey değil renkdaş 3-4 sene önce ki olay. akbili basıp geçtim. bir sıkıntı olmadı. ondan sonra arkadan bir ses bağırıyor akbilinizi basar mısınız beyefendi diye? Bana mı diyorsun? Ben bastım falan derken olay büyüdü. Sert ve şiddetli tartışmaya kadar geldi. Ben otobüsün arka taraflarına doğru geçmiştim. O da uzaktan uzaktan hala daha bağırıyor çağırıyor falan filan işte. Yanına gidince sus pus. Adam kim akbil basıyor kim basmıyor onun kontrolünden aciz daha bir de onca insanın canını emanet ediyorlar bunlara. Yazık...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=_-cyYZxFa0Y[/media]
lavuk neye sinirleniyor ?
Otobüsü kullanan şoför Sinan Emir Y.'nin 'Son durak varsa binsin' sözleri duyuluyor. Bunun üzerine otobüse binen yolculardan türbanlı bir genç kız 'Başka durak olsa götürmeyecek misiniz, artistlik yapmayın' sözleri üzerine birden sinirlenen şoförün
Niye şaşırıyorsunuz ki ülkenin %85 i bunlarla dolu
Salakmış şoför. Ben olsam artistlik yapma diyen kızın ağzının üzerine tekmeyi koyar türbanıyla meydana asardım. Sonra gayet rahatlamış şekilde yolcuları götürürdüm.
Salakmış şoför. Ben olsam artistlik yapma diyen kızın ağzının üzerine tekmeyi koyar türbanıyla meydana asardım. Sonra gayet rahatlamış şekilde yolcuları götürürdüm.