- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Kollektivistci veganoslarin korkulur ruyasi rahmi yarro aslan dersen sevinirim
KVKR desem olur mu ? diğer turlu uzun yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kollektivistci veganoslarin korkulur ruyasi rahmi yarro aslan dersen sevinirim
Bakalım kaçıncı sayfada üstad ve düşmanları atışmaya başlayacak(başta P. Baş olmak üzere) .
adminler diktacı çıkacaklar diye katılmamış teste sanırım
Ya Arif 2 tane babanın çocuğu olsan görürdüm seni![]()
İstediği kadar eğitimli, kültürlü olsun iyi bir çocuk yetiştirmeyi bilsin o babalar ama farketmez.
Herif konservatif birisi .. pek izlemedim ama bir bakayım neyin nesiBurda Sayin Jordan Peterson izlenemeni tavsiye ederim. Mukemmel bir herif.
Herif konservatif birisi .. pek izlemedim ama bir bakayım neyin nesi
Gözümden düştü o "üye", 420daş2.sine cidden çarpımı koydun
İki Alman site açtım...bir tanesine "Konservatiflerin kahramanı"....diyorLol konservatif mi xd
Leftist medyanin magduru olmusun rip
@Ibrahim Özveren abi sen hiç gülme senle tam anlamıyla aynı noktadayız![]()
İki Alman site açtım...bir tanesine "Konservatiflerin kahramanı"....diyor
Başka bir yerde ünlü bir psikolog ve Anne "çocuklarım Trump kazandığı vakit çok üzüldüler, ama simdi Peterson'u okuyorlar" diye eliştiri gördüm ...
Bunlar ilk gözüme çarpan şeyler.
+
New York Times, Peterson'u “muhafazakar-eğimli” olarak tanımlarken , Washington Post onu “muhafazakar” olarak nitelendirdi. Peterson ise kendini “gelenekçi” veya “klasik liberal” olarak nitelendirmiştir.
Çok sol / liberal birisi değil gibi... Liberal ise, daha çok orta şeker![]()
Ona şaşırdım...sen liberal diyorsun, İnternet herifle konservatif diyorKitapini oku ya da videolarini izle milletin yorumlarina bakma dostum