Siyasi Görüş Testi

77,8% Sol, 22,2% Cemiyetçi
1579727654500.png

Siyasi eksenim 11,1% Sol, 30,6% Cemiyetçi.

Sol-Cemiyetçilik (Sosyal Demokrasi): Bu düzlemdeki bireyler, hem sosyal hem de ekonomik sorunlara karşı toplumsal çözümleri teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Kendilerini, kapitalizmin aşırılıklarını sınırlandıran karma bir ekonomi ve evrensel bir refah devleti sayesinde eşitsizliği azaltan bir yönetim biçimini destekleyici olarak görmeye eğilimlilerdir. Katılımcı demokrasi ve devlet aracılığıyla toplum genelinde kolektif çözümleri, ekonomik yeniden dağılımı ve paylaşılan değerleri teşvik etmeye çalışıyorlardır.

Param ve sağlığım iyi ise ... Ne isterim ?

Devlet bana karışmasın...beni gözetlemesin... Bu kadar.

Lol konservatif mi xd

Leftist medyanin magduru olmusun rip
İki Alman site açtım...bir tanesine "Konservatiflerin kahramanı"....diyor

Başka bir yerde ünlü bir psikolog ve Anne "çocuklarım Trump kazandığı vakit çok üzüldüler, ama simdi Peterson'u okuyorlar" diye eliştiri gördüm ...

Bunlar ilk gözüme çarpan şeyler.

+

New York Times, Peterson'u “muhafazakar-eğimli” olarak tanımlarken , Washington Post onu “muhafazakar” olarak nitelendirdi. Peterson ise kendini “gelenekçi” veya “klasik liberal” olarak nitelendirmiştir.

Çok sol / liberal birisi değil gibi... Liberal ise, daha çok orta şeker :D

Liberalist olamam ... Çünkü bireysel serbestliği aşırı seviyorum. "Etatismus" akını (Devletçilik) 'ı tutmıyorum.

İki Alman site açtım...bir tanesine "Konservatiflerin kahramanı"....diyor

Başka bir yerde ünlü bir psikolog ve Anne "çocuklarım Trump kazandığı vakit çok üzüldüler, ama simdi Peterson'u okuyorlar" diye eliştiri gördüm ...

Bunlar ilk gözüme çarpan şeyler.

+

New York Times, Peterson'u “muhafazakar-eğimli” olarak tanımlarken , Washington Post onu “muhafazakar” olarak nitelendirdi. Peterson ise kendini “gelenekçi” veya “klasik liberal” olarak nitelendirmiştir.

Çok sol / liberal birisi değil gibi... Liberal ise, daha çok orta şeker :D

Kitapini oku ya da videolarini izle milletin yorumlarina bakma dostum

C37B6F82-D93D-45A8-BD99-A6251C9B6A7C.png

2.8% Sol
30.6 % Liberal . 30% he xd kim kimi demisim resmen xd

Yuzde 25 sol
5,6 liberal

Libosmu olduk

JJ | MP

TaMaKo bir yapsana şu testi ne çıkacaksın merak ettim.

Geri
Üst Alt