Üye Görüşü Siz Olsanız Hangi 10 Oyuncuyu Gönderirdiniz?

Yasin Paçavra

10 Numara!
Evet arkadaslar aldigim habere gore Prandelli devam ederse devre arasinda 10 oyuncumuzu yollayacakmiş.Siz olsaniz hangi oyuncularimizi yollanmasini isterdiniz?

kimden aldin haberi yasin kardes?

Renktas ne kadar dogrudur bilmiyorum ama webaslan,Amk ve Facebookta Aysokak diye sayfa vardir orada yazmislar.Bana gercek gibi geldi nedense cunku kadroda cok oyuncumuz var ve bosa para veriyoruz.10 oyuncumuzu yollayip 1-2 transfer yapabilirmis diyorlar.

Veysel Sarı
Eray İşcan
Alex Telles
Yekta Kurtuluş
Umut Gündoğan
Goran Pandev
Yasin Öztekin
Blerim Dzemaili
Sinan Gümüş-kiralık
Aydın Yılmaz

Umut Bulut
Koray Gunter (kiralik)
Emre Can Coskun (kiralik)
Emre Colak
Eray Iscan
Veysel Sari
Aydin Yilmaz
Alperen Uysal (Kiralik/A2 kalabilirde)
Sinan Gumus (Oynatmayacaklarsa Kiralasinlar bari)
Birhan Vatansever (Kiralik)

Bana gore Blerim ve Pandevde yollanmali ama yollamaz...

Bu listeye Burak i da ekleyebiliriz eger yedek oturmayi sorun edecek ise

Bunlarin yerine en az 2 forvet alinmasi lagzim, kazmasindan degil ama soyle 1e1 de adam gececek, kaleye sirti donuk oynayabilecek, kosular yapacak, hava topu hakimiyeti felan... Bu kriterlerde yerli yok demekki yabanci olacak... InsaAllah Haluk Ulusoy secilir 2015 de de yabanci sinirlamasini kaldirir adam

Son düzenleme:
Buradaki yorumlara bakinca kadromuz baya temizleniyor :D O zaman alalim 1-2 tane saglam adam.

padev kesin gidicek diyebilirim

Komple temizlik lazım. Pakete Prandelli de dahil edilmeli.

Baytar
Eboue
Sabri
Eray
Bulut
Gündoğan
Alperen
AYDIN !!
Sinan G.
Birhan (kira)
2 Napolili

Eray, Burak, Umut, Aydın, Selçuk, Yasin diğerleri kiralık genç futbolcular olur.

Eray
Burak
Aydin
Sabri
Baytar
Dzemaili
Yasin
Veysel
Sinan G kiralik
Yekta

Son düzenleme:
-Eray
-Aydin
-Umut
-Eboue (Sinirlamadan Mecbur)
-Sabri
-Engin
-Yekta
-Veysel
-Yasin Öztekin
-Gokhan Zan

-Eray
-Aydin
-Umut
-Eboue (Sinirlamadan Mecbur)
-Sabri
-Engin
-Yekta
-Veysel
-Yasin Öztekin
-Gokhan Zan

umut gündoğarkeni diyorsun sanırım birde veyseli şutlamışsın veysel banko kalır söylim yektada kalır prandellinin has adamları bunlar

Aydın Yılmaz
Veysel Sarı
Eray
Eboue
Sabri
Engin
Yiğit
Pandev
Telles

9 oldu yeter

umut gündoğarkeni diyorsun sanırım birde veyseli şutlamışsın veysel banko kalır söylim yektada kalır prandellinin has adamları bunlar

Dogrudur.Aslinda sinirlama var veysel kalir burada aslinda bu turkleri cogu galatasaray topcusu degil Kadroya yenilik şart ama Prandellinin bunu yapacagini sanmiyorum.Birde Sinirlamada kalksa ne guzel topcular alacazda nerede tupcu koydu sinirlamayi yeteneksizler dolusuyor takimimiza.

Dogrudur.Aslinda sinirlama var veysel kalir burada aslinda bu turkleri cogu galatasaray topcusu degil Kadroya yenilik şart ama Prandellinin bunu yapacagini sanmiyorum.Birde Sinirlamada kalksa ne guzel topcular alacazda nerede tupcu koydu sinirlamayi yeteneksizler dolusuyor takimimiza.

kardeş bu prandelli Allah'tan ceyhunu görmedi yoksa yektalı ceyhunlu orta sahaları çok görürdük bu yıl..

kardeş bu prandelli Allah'tan ceyhunu görmedi yoksa yektalı ceyhunlu orta sahaları çok görürdük bu yıl..

Ya benim anlamadigim bu italyanlarin bakisi ile bizim bakislarimiz farkli mi yahu anlamiyorum biz anliyoruz yetenekli olup olmadigini bunlar yeteneksiz olup olmadigini hala cozemiyorlar.Bilmiyorum bu italyanlar niye boyle :D

Ya benim anlamadigim bu italyanlarin bakisi ile bizim bakislarimiz farkli mi yahu anlamiyorum biz anliyoruz yetenekli olup olmadigini bunlar yeteneksiz olup olmadigini hala cozemiyorlar.Bilmiyorum bu italyanlar niye boyle :D

italya çok başka bir kafa ya bizim lige asla uymaz bizim lige en uygun hocalar kesinlikle almanlar

Geri
Üst Alt