Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Evet arkadaslar aldigim habere gore Prandelli devam ederse devre arasinda 10 oyuncumuzu yollayacakmiş.Siz olsaniz hangi oyuncularimizi yollanmasini isterdiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimden aldin haberi yasin kardes?
:k19:Renktas ne kadar dogrudur bilmiyorum ama webaslan,Amk ve Facebookta Aysokak diye sayfa vardir orada yazmislar.Bana gercek gibi geldi nedense cunku kadroda cok oyuncumuz var ve bosa para veriyoruz.10 oyuncumuzu yollayip 1-2 transfer yapabilirmis diyorlar.
-Eray
-Aydin
-Umut
-Eboue (Sinirlamadan Mecbur)
-Sabri
-Engin
-Yekta
-Veysel
-Yasin Öztekin
-Gokhan Zan
umut gündoğarkeni diyorsun sanırım birde veyseli şutlamışsın veysel banko kalır söylim yektada kalır prandellinin has adamları bunlar
Dogrudur.Aslinda sinirlama var veysel kalir burada aslinda bu turkleri cogu galatasaray topcusu degil Kadroya yenilik şart ama Prandellinin bunu yapacagini sanmiyorum.Birde Sinirlamada kalksa ne guzel topcular alacazda nerede tupcu koydu sinirlamayi yeteneksizler dolusuyor takimimiza.
kardeş bu prandelli Allah'tan ceyhunu görmedi yoksa yektalı ceyhunlu orta sahaları çok görürdük bu yıl..
Ya benim anlamadigim bu italyanlarin bakisi ile bizim bakislarimiz farkli mi yahu anlamiyorum biz anliyoruz yetenekli olup olmadigini bunlar yeteneksiz olup olmadigini hala cozemiyorlar.Bilmiyorum bu italyanlar niye boyle![]()