Sizce 6 Numaraya Diawara mı Transfer Edilmeli Yoksa Florentino mu?

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Domenec Torrent'in gelmesiyle birlikte hocanın 6 numara transferine öncelik verdiğine dair haberler var.Geçen yaz transfer sezonunda bu 2 isimle ilgilendiğimizle ilgili haberler yapılmıştı hatta teklif yaptığımıza dair haberler de vardı.Roma'nın Diawara'nın transferine izin verdiğine dair haberler var.Florentino içinse Benfica'ya geri dönme ihtimali yüksekmiş.O konuda bir transfer teklifi yapacağımızı ben bekliyorum.Sizce bu 2 isimden hangisi Galatasaray'ın 6 numaralı yerine tercih edilmeli?
61377f28ae298b45d1d17aba.jpg
0

florentinonun olabilitesi düşüktür şimdi hbr okudum benfikaya dönse bile kadroda o tarz bi herifin gereksiminden bahsedilmiş. Diawara ise 2.5 net alıormuş 1.5 fln isterler totalde yarım sezon için o masrafa da girmeğebilir yönetim heyeti.

florentinonun olabilitesi düşüktür şimdi hbr okudum benfikaya dönse bile kadroda o tarz bi herifin gereksiminden bahsedilmiş. Diawara ise 2.5 net alıormuş 1.5 fln isterler totalde yarım sezon için o masrafa da girmeğebilir yönetim heyeti.
Getafe'ye kiralama ücreti almadan göndermişler heis.Gözden çıkarma ihtimalleri de var.Transfermarkt sallaması da olabilir..

İkisinin de son bu sezon ve geçmiş 2 sezonuna baktım (20/21-19/20) diawara 4003 dakika süre almış , Florentino 2464 dakika Florentino diawara dan 2 yaş daha genç birde portekizli olduğu için daha az oynamasına rağmen onu seçerim oynatıp satma ihtimalimiz hala var bence.

Mesela kalemizde İsmail olduğu için artık şu kaleci gelsin mi diye düşünemiyorum bile, kaleci mi ? gelsin kim olduğu mevkisinin ne olduğu zerre umrumda değil İsmail oynayacağına başka biri oynamış olur en azından bunu düşünüyorum o kadar çaresizim şu anda

Aynı şey 6 numara için de geçerli, Taylan ve Berkan ın şu son dönemdeki performansını izledikçe 6 numara mı ? gelsin gözüyle bakıyorum

Florentino iyi durumda değil. 6 numara gelecekse gelip direkt katkı verecek birisi olmalı o yüzden 6 no alınacağına Gedson alınmalıydı baştan beri.

Neden anket yaptin? Veya neden 2 kisiyle sınırlandirdin? Bence ikisini de alamayiz.

Geri
Üst Alt