Sizce Aaron Boupendza'nın Bonservis Bedeli Ne Kadar?

3 milyon eurodan fazlası risk olur.Satıştan pay versinler.

Yillardir söylerim bizim ligden hic bir topcuya 3 Milyon dan fazlasini vermeyeceksin. Üst limit olarak belirlenmeli bu.

Nerde o eskiden Galatasaray gibi bir takimda oynayabilmek icin fedakarlik yapan futbolcular, artik futbolcular degil kulüplerin fedakarlik yapmasi bekleniyor hatta iyice normallesti bu. Hic tasvip etmiyorum. Bu yüzden kulüpler arasinda sacmasapan futbolcu savaslari cikti ortaya son senelerde.

Biraz konudan saptim ama böyle topcularin one season wonder olma ihtimalleri yüksek oluyor genelde o yüzden öyle fazla para etmez simdilik. 10 Milyon dan falan bahsetmis baskanlari sanirim yuh yani.

Adını daha bu hafta duydum bu elemanın.
Golcülüğü vasat üstüyse yaşı da gençse 7-8m€ altına satmaz anadolu kulüplerimin başkanları.

Normalde 2-3 + kârdan pay
Transferin son günü olduğu için 3-4 + kârdan pay
Ya da oyuncu takası istenirse, Şener tapusuyla, Akbaba kiralık, ya da Ozornwafor kiralık verilebilir.

Bizim ne kadar paramız kaldı harcayabilecegimiz hepsini son kurşun Boupendza için verelim mesela 1 milyon Euro 6 ay kiralık 6 ay sonunda 6 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ve üstüne oyuncu takaslar şener emre ozonwafor ve etebodan herhangi 2'si

Herhangi bir top 5 Avrupa liginde kendini ispatlayamamıș ama bizim ligde en az 2 sezon kendini göstermiş bir futbolcu bence max 5 milyon euro eder

3 den fazla vermek malliktir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt