Sizce Aaron Boupendza'nın Bonservis Bedeli Ne Kadar?

80 kişiye sorduk ortalama fiyatı 4.21 milyon euro ölçtük teşekkürler katılımız için

Pazarlayabiliriz bu sefer inşallah Pazarlayabiliriz maksimum 6 diyorum. Ayağı düzgün finishingi çok yüksek atlet topçu inşallah alırız ucuzundan hatayin başka şansı kalmadı ali de son kurşunu irfana sıktı. Böyle durumlarda trabzon çıkar piyasaya ama basakta maddi olarak iyi durumda onlardan da bi hamle bekliyorum.

5 kuruş etmez bencil herif ego tavan yapmış

2 milyon € ... + Bonus belki verilir performansına dayalı.

demek 5 milyon teklife satmadınız vay ahmaklar

Bizim bu adama 6 milyon teklif etmemiz skandal. Allahtan kabul etmediler. Akıllanmaz bizim yöneticiler.

Yillardir söylerim bizim ligden hic bir topcuya 3 Milyon dan fazlasini vermeyeceksin. Üst limit olarak belirlenmeli bu.

Nerde o eskiden Galatasaray gibi bir takimda oynayabilmek icin fedakarlik yapan futbolcular, artik futbolcular degil kulüplerin fedakarlik yapmasi bekleniyor hatta iyice normallesti bu. Hic tasvip etmiyorum. Bu yüzden kulüpler arasinda sacmasapan futbolcu savaslari cikti ortaya son senelerde.

Biraz konudan saptim ama böyle topcularin one season wonder olma ihtimalleri yüksek oluyor genelde o yüzden öyle fazla para etmez simdilik. 10 Milyon dan falan bahsetmis baskanlari sanirim yuh yani.

Büyük resmi görmek bizim isimiz.

Isterse 50 gol atsin. Gelmemeli

Geri
Üst Alt