Sizce Aaron Boupendza'nın Bonservis Bedeli Ne Kadar?

Disipline ihtiyaci var

Ama yetenekli oldugu asikar
Birde oynadığı takımın starı ve başkanda bonservise coşkuyu verince afallamış olabilir. Ben 10 milyon lafından önce çok istemiştim 3 milyon haberleri varken. Mesela 3 deseler yine isterim. Herif çok acayip atıyor.

Diagneden artıları topla bir anda hızlanabiliyor ve topa gerçekten iyi vuruyor. Onun 10 milyon euroya satıldığını gören Hatayspor bu adamı en kötü 8 den aşağıya bırakmaz muhtemelen

Yav geç

Maçı veren bu heriftir.

Verin topu gitsin şut çeksin kral yapsın kendini.

Güzel goller var, fiziği iyi falan ama futbolu bir takım 11 kişiyle oynuyor. Bu adam halı sahaların aranan adamı gibi oynuyor sahada. Tamam yetenekli ama her topu ben oynayayım, skor yapayım, şut çekeyim, çalım atayım ile olmuyor işler. Emre Mor'u getirdik, futbolu öğreteceğiz dedik, yarım sezon sonra postaladık. Futbol böyle oynanmıyor bizim gibi şampiyonluğa oynayan kulüplerde. Yerli olsa dersin ki getir yedekte dursun, oyunun sıkıştığı dakikalarda alır oynatırsın ama hem yabancı hem de maliyeti yüksek. Biz o riske girebilecek bir pozisyonda değiliz.

3 atıyorsa 13 tane pozisyonu da mahvediyor.

Şöyle mal mal istatistikleri paylaşmayın.

Yorumla desem yorumlayamazsınız bile.

Yorumlarım bu sayfa ortalama her hafta istatistiği paylaşıyo.Attığı şutlardan ceza sahası içinde bulunmasına kadar açıklıyolar ara ara..
Diğer hiç bir oyuncunun, Ronaldo dahil, Boupendza gibi her yerden vurma özgürlüğü yok takımında.

Bu, tüm veriyi çökertir tek başına.

Duran toplarda kafa vuruşlarında Ronaldo'nun istatistiği büyük ihtimalle daha iyidir.O da buna engel değil..
Hayır yahu pozisyonel şutla bireysel şut diyorum ben.

Boupendza her yerden vuruyor bu da xG eklentisini doğal olarak arttırıyor.

Lewa'nın xGsi ile Boupendza'nınki ya da Ronaldo'nunki aynı çizgide değerlendirilemez.

Geri
Üst Alt