Sizce Dünyanın En İyi 5 Futbolcusu? (Sırasıyla)

Arda olmasa Athletico boş kümeye oynardı diye kafa yapıyosun sonra gidip lucas PSG ile şampiyonluk yaşadı diyosun kendinle çelişmiyomusun sence? Bide biri la ligada sınırlı kadroyla şampiyonluk kovalıyo öbürü Fransa liginin açık ara en ağır kadrosuyla şampiyonluk yaşamış hangisi daha büyük başarı bunların?Arda'yı ilk 5 e almazsın saygı duyarım ama dünkü bebeylede kıyaslamam.

lucas ne yapmis diyosun ondan. ayrica dunku bebe ne semek yahu yetenekten bahsediyoruz! Arda 2x2:4 ise lucas e-mc2.

Yav hakkaten ardayı top 5'e inanarak mı yazıyosunuz? Ribery'nin robben'in, Toure'nin, David silva'nın ve daha sayamayacağım kadar çok adamın giremediği listede Arda'nın ne işi var

Dunyanin en iyi futbolcusu tartismaya kapali bir sekilde Sneijder :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Yav hakkaten ardayı top 5'e inanarak mı yazıyosunuz? Ribery'nin robben'in, Toure'nin, David silva'nın ve daha sayamayacağım kadar çok adamın giremediği listede Arda'nın ne işi var

Ya arkadaş lucas Moura'nın falan ilk 5 e yazıldığı listeler varken Arda gerçekten bukadar şaşırtıcımı geliyo size?

Ya arkadaş lucas Moura'nın falan ilk 5 e yazıldığı listeler varken Arda gerçekten bukadar şaşırtıcımı geliyo size?

Lucas'ın an itibariyle listede olması saçma lakin 5 sene içinde o listeye girme şansı olan bir adam olduğundan şaşırtmakla birlikte arda kadar şaşırtmadı.

ardayı ilk 10a yazmak bile saçmalık ilkay barcaya gidecekti arda max liverpool görür chelsea göremez hazard gibi, manu, man city göremez

pogba gibi hayvani oyuncu olamaz

ardanın daha baya yolu var fakat yaşı yetmeyecek artık bu sene büyük takıma gidemezse kalır

Sneijder'i yazmayanlari görüyorum, görmek istemiyorum.

ardayı ilk 10a yazmak bile saçmalık ilkay barcaya gidecekti arda max liverpool görür chelsea göremez hazard gibi, manu, man city göremez

pogba gibi hayvani oyuncu olamaz

ardanın daha baya yolu var fakat yaşı yetmeyecek artık bu sene büyük takıma gidemezse kalır

Birak artik su turk dusmanligini! Arda balenin bonservis rekorunu kiracak tmmmi@:s

Zlatan Ibrahimovic

Lionel Messi

Cristiano Ronaldo

Daniel Alves

Buffon

Neden bu kadar tartışma yanlısı bir insansınız? Sizinde belirttiğiniz gibi sizce yazıyor orada.

bende bunun mantiksiz ve tamamen duygusal oldugunu belirttim. Yani arkadasin hicbir tutarli yani yok arda o listeye girmeyi hak ettiginden degil turk oldugundan giriyor. Messiyi yazmiyo ardayi yaziyor ayrica ardanin iyi bir oyuncu oldugunu kabul ettigim gibi abartilmasinada karsiyim...

Buffon dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesi, ben de beğendiğim için farklı bir mevki yazmak istedim. ;)

Geri
Üst Alt