- 18 Eylül 2013
- 1.010
- 4
- 728
1-Cristiano Ronaldo
2-Ronaldinho
3-Ricardo Kaka
4-Zinedine Zidane
5-Johan Elmander
2-Ronaldinho
3-Ricardo Kaka
4-Zinedine Zidane
5-Johan Elmander
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda olmasa Athletico boş kümeye oynardı diye kafa yapıyosun sonra gidip lucas PSG ile şampiyonluk yaşadı diyosun kendinle çelişmiyomusun sence? Bide biri la ligada sınırlı kadroyla şampiyonluk kovalıyo öbürü Fransa liginin açık ara en ağır kadrosuyla şampiyonluk yaşamış hangisi daha büyük başarı bunların?Arda'yı ilk 5 e almazsın saygı duyarım ama dünkü bebeylede kıyaslamam.
Ne alaka simdi? turk diye illa yuceltelimmi neyse odur. Ben arda kotu topcu demiyorum abartmayin diyorum.
Ribery Lucas Moura
Yaya Toure
Thiago Silva Lahm
Yav hakkaten ardayı top 5'e inanarak mı yazıyosunuz? Ribery'nin robben'in, Toure'nin, David silva'nın ve daha sayamayacağım kadar çok adamın giremediği listede Arda'nın ne işi var
bırak bu türk düşmanlığını kumkova kardeş yemeyiz :livid:
Ya arkadaş lucas Moura'nın falan ilk 5 e yazıldığı listeler varken Arda gerçekten bukadar şaşırtıcımı geliyo size?
Dunyanin en iyi futbolcusu tartismaya kapali bir sekilde Sneijder
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
ardayı ilk 10a yazmak bile saçmalık ilkay barcaya gidecekti arda max liverpool görür chelsea göremez hazard gibi, manu, man city göremez
pogba gibi hayvani oyuncu olamaz
ardanın daha baya yolu var fakat yaşı yetmeyecek artık bu sene büyük takıma gidemezse kalır
neden bu kadar tartışma yanlısı bir insansınız? Sizinde belirttiğiniz gibi sizce yazıyor orada.
Neden bu kadar tartışma yanlısı bir insansınız? Sizinde belirttiğiniz gibi sizce yazıyor orada.
tartismayalimmi floki herkes ozaman bi kagit parcasina dusuncelerini yazip biyere saklasin tartisma cikmaz ozaman:allaalla6vr: