Sizce Dünyanın En İyi 5 Futbolcusu? (Sırasıyla)

bende bunun mantiksiz ve tamamen duygusal oldugunu belirttim. Yani arkadasin hicbir tutarli yani yok arda o listeye girmeyi hak ettiginden degil turk oldugundan giriyor. Messiyi yazmiyo ardayi yaziyor ayrica ardanin iyi bir oyuncu oldugunu kabul ettigim gibi abartilmasinada karsiyim...

Benim bahsettiğim yazıp yazmaması değil ki.Bana görede Arda'yı yazmaları saçma ama neden yazdın deyip adama laf atmakta saçma.

bende bunun mantiksiz ve tamamen duygusal oldugunu belirttim. Yani arkadasin hicbir tutarli yani yok arda o listeye girmeyi hak ettiginden degil turk oldugundan giriyor. Messiyi yazmiyo ardayi yaziyor ayrica ardanin iyi bir oyuncu oldugunu kabul ettigim gibi abartilmasinada karsiyim...

Şimdi senin lucas moura'yı yazman nekadar akla mantığa yatkın peki?

Messi

İniesta

Di Maria

Toure

Aguero

Gelmiş geçmiş en iyi 5 futbolcu listesi yapacak olursak, elbette;

1) Gheorghe Hagi

2) Gheorghe Hagi

3) Gheorghe Hagi

4) Gheorghe Hagi

5) Gheorghe Hagi

294954.jpg

Sizce en iyi oyuncular kim denilmis ee yetenek konusunda ve teknik olarak messi ve ronaldodan sonra lucastir bunu tartismam bile.

Tamam işte bencede Arda'dır bende bunu tartışmam benim futbol anlayışıma göre sıralamam böyle sana niye bukadar dert oldu çözemedim hala.O listede gayet Cavani ya da Pastore içinde aynı eleştirileri yöneltebilirdin ama inatla Arda'ya takmış durumdasın yani önyargılısın dostum.

Tamam işte bencede Arda'dır bende bunu tartışmam benim futbol anlayışıma göre sıralamam böyle sana niye bukadar dert oldu çözemedim hala.O listede gayet Cavani ya da Pastore içinde aynı eleştirileri yöneltebilirdin ama inatla Arda'ya takmış durumdasın yani önyargılısın dostum.

arda gerçekçi değil lütfen geri adım atın

Ofansif Futbolcular

1. Ronaldo

2. Ibrahimovic

3. Messi

4. Suárez

5. Bale

Defansif / Orta Saha Futbolcular

1. Yaya Touré

2. Thiago Silva

3. Pirlo

4. Modric

5. Vidal

ronald

bale

messi

ibrah

iniest

personally sneijder'i iniestaya tercih ederim onu da not duseyim ,bazi hususlarda baya ustun bnc

Faal oyuncu diye belirtilmediği halde Pele, Maradona, Zidane, Best, Cruyf, Beckenbauer, van Basten, Baggio, Puskas gibi isimler nerdeyse hiç anılmamış. :eek:

Messi

Ronaldo

İniesta

Yaya

Ribery

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-c.ronaldo

2-ibrahimovic

3-suarez

4-robben

5-iniesta

Sent from my iPhone using Tapatalk