Sizce En Tarafsız Spor Kanalı Hangisi?

Sizce en tarafsız spor kanalı hangisi?

• NTVSpor

Oy: 2 5,9%
  • TRTSpor

Oy: 7 20,6%
  • Lig TV

Oy: 5 14,7%
  • Smartspor

Oy: 4 11,8%
  • Diğer [Lütfen Belirtin]

Oy: 17 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    34

Osman Sarohan

Welcome To Hell
Parçalı Üye
Yeri geldiğinde her kanalda taraflı yorumlar yapılıyor. Tamamen tarafsız, temiz haber yapanını bulmak zor...
Ama diğerlerine göre daha tarafsız, doğru haber sunan, takımlara eşit mesafede yaklaşan spor kanalı sizce hangisi?

polyana mezardan ciksa bu sordugun sorunun cevabini veremez...yok öyle bir kanal!!
kendimi bildim bileli tr medyasi feneri yalamaklan mesgul..

★☆★

Hiçbiri yok mu seçeneklerde?

Gs tv yazanlar var lol :D

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

NTVSpor'un tarafsız yorumcuları var bence. Mehmet Demirkol gibi...
Sanırım Fenerbahçe'li ama objektif yorumlar yapıyor.

GSTV bence de. Adında Galatasaray ismi geçmesine rağmen tarafsız olmaya bu kadar kasan baska bir kanal olamaz. Galatasaray'dan "sarı kırmızılı takım" diye bahseden bir kanaldan bahsediyoruz sonucta.

Ben TRTspor'da Erman Toroğlu'nu izliyorum adam ne kadar makarada yapsa gerçekleri söylüyor mesela en son saha kapama olayı ile ilgili yorumları iyidi.

milli takımın yediği golleri verirken defalarca onurun bir hatası daha diyerek' volkanı kadroya almazsan böyle olur 'diyen bir kanal tarafsız olamaz !!!

Ntvspor okarak bi genelleme yapmak doğru olmaz bence ama tarafsız yorumcuları var örneğin Mehmet Demirkol gibi

Sent **** my iPhone 5 using Tapatalk

polyana mezardan ciksa bu sordugun sorunun cevabini veremez...yok öyle bir kanal!!
kendimi bildim bileli tr medyasi feneri yalamaklan mesgul..

★☆★
Hem de öyle böyle yalama değil hocam.. Dilleri tahriş oldu hala feneri yalamaktan vazgeçmiyor şeref yoksunları :D

Geri
Üst Alt