Sizce Fenerbahçe'nin En İyi Transferi Hangisiydi?

Alex de Souza'yı eleştirme hakkı onu en kötü gününde tribünde alkışlayan sayın Aziz Yıldırım'a ait desem, anlaşabilirmiyiz ?

alex nasil geldi bunlara anlamak guc

Koşmadan oynayabileceği ve aynı zamanda sağda solda kazanacağı paranın 10 katını kazanabileceği tek lig burasıydı. Fenere katkısından dolayı ben de 1 numaraya koydum asla çok büyük futbolcu değildi. Parma’ya gitti fenerden önce yapamadı. Çünkü yüzünü kaleye döndürmemişler bile bunun orada.

Koşmadan oynayabileceği ve aynı zamanda sağda solda kazanacağı paranın 10 katını kazanabileceği tek lig burasıydı. Fenere katkısından dolayı ben de 1 numaraya koydum asla çok büyük futbolcu değildi. Parma’ya gitti fenerden önce yapamadı. Çünkü yüzünü kaleye döndürmemişler bile bunun orada.

Aykut Kocaman ülkede herkesi zehirlemiş resmen.
Parma keşke o dönem öküzlük etmeseydi de Alex başımıza musallat olmasaydı...

Fenerbahce'liler resmen 27-35'ne prime dönemini Türkiye'de geçirmiş worldclass bir herifi izledi.

alex ve diğerleri diye ayrılır çok özel bir oyuncuydu o fizikle kafa golü dahi atabilecek bir zamanlamaya ve oyun görüşüne sahipti
muazzam oyuncuydu nadir gelen oyunculardan biri keşke ligimize bu ayar oyuncular daha çok gelse

Güiza tabi ki en iyi transfer !!! Bizim transferlerin aldığı ücret ve gol sayısı kıyasını yapan medya o zamanları çabuk unuttu adamın maliyeti 25 milyon euro civarıydı ...

Geri
Üst Alt