Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli mi?

Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?

• Evet, transfer edilmeli.

Oy: 82 57,3%
  • Hayır, transfer edilmemeli.

Oy: 61 42,7%

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Sosyal medyada Galatasaray taraftarları Henry Onyekuru'nun transfer edilmesini istiyorlar.Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?
Onyekuru'dan sevgi patlaması! - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

Ne alaka yav?

Henry Onyekuruyu normalde istemem ama hem bizde olan uyumu hem yaşı hem hızı Keremin boşluğunu direk doldurur uygun fiyata.

Yahu arkadaş millet olarak önümüze bakmayı bir türlü öğrenemeyeceğiz.. Ne Onyekuru'su yav? Ulan zaten seni taşıyacak bir oyuncu olsa 2 kere göndermezdin..

Şenol Güneş, 5.kez Trabzonda.. Yarın bir gün Fatih Terim keza aynısı olacak..

Bozuk plak gibi aynı adamları getir getir dur..

Yahu arkadaş millet olarak önümüze bakmayı bir türlü öğrenemeyeceğiz.. Ne Onyekuru'su yav? Ulan zaten seni taşıyacak bir oyuncu olsa 2 kere göndermezdin..

Şenol Güneş, 5.kez Trabzonda.. Yarın bir gün Fatih Terim keza aynısı olacak..

Bozuk plak gibi aynı adamları getir getir dur..
Katıldığım noktalar olsa da onyekuru hiç de kötü performans vermedi diye düşünüyorum.
Özellikle okan buruk'un inatla üstünde durduğu press-geçiş oyununu göz önünde bulundurursak topu ileriye süratle taşıyacak veya patlayıcı koşular yapabilecek kanat oyuncusu eksiğini çok yaşadık.

Kerem - barış bu konuda büyük ölçüde karşıladı taleplerimizi ancak mevcutta elde kerem yok, keza eski hızından çok uzakta olan zaha da yok.

Sadece barış ile rakip kaleye topu götürebilecek bir yapımız var elde maalesef.

Bana sorarsanız neden gönderildiğini asla anlayamadığım oyunculardan biri onyekuru.

Keza çok cüzzi paralara en kötü yedek kulübesinde çok iyi bir hamle oyuncusu olarak kalabilirdi diye düşünüyorum. Gelirse de hayır deme lüksümüz yok, maliyeti ışığında elbette...

Yabancı sınırı olmasa al koy yedeğe dursun. Ama bu sınır yuzunden gerek yok bence. Daha net isimler gerekiyor. Ayrıca onyekuru sıfıra inip orta açan bir kanat değil. Direk ikinci forvet gibi takiliyor.

Geri
Üst Alt