Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.405
- 49.788
- 3.133
Sosyal medyada Galatasaray taraftarları Henry Onyekuru'nun transfer edilmesini istiyorlar.Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa Avrupa Ligi Listesi'ne yazılmamayı diğer sol kanat oyuncuları kabul etmeyebilir.Taraftar da Galatasaray sevgisi fazla olan Onyekuru'yu istiyorlar.Gündemde şu an bu Konu var reis..Ne alaka yav?
Sakat görünüyor, o konuda bilgi var mı?Uefa Avrupa Ligi Listesi'ne yazılmamayı diğer sol kanat oyuncuları kabul etmeyebilir.Taraftar da Galatasaray sevgisi fazla olan Onyekuru'yu istiyorlar.Gündemde şu an bu Konu var reis..
Büyük ihtimalle transfer görüşmesi için oyunculara izin veriyolar reis.İstanbul'da menajerinin de yanında olduğunu söylüyolar..Sakat görünüyor, o konuda bilgi var mı?
Bizim girişimimiz var mı acaba?Büyük ihtimalle transfer görüşmesi için oyunculara izin veriyolar reis.İstanbul'da menajerinin de yanında olduğunu söylüyolar..
Katıldığım noktalar olsa da onyekuru hiç de kötü performans vermedi diye düşünüyorum.Yahu arkadaş millet olarak önümüze bakmayı bir türlü öğrenemeyeceğiz.. Ne Onyekuru'su yav? Ulan zaten seni taşıyacak bir oyuncu olsa 2 kere göndermezdin..
Şenol Güneş, 5.kez Trabzonda.. Yarın bir gün Fatih Terim keza aynısı olacak..
Bozuk plak gibi aynı adamları getir getir dur..
Orasını bilmem reis ama sosyal medyada taraftarların çok isteği var bu konuda.Bu istekten dolayı yönetim görüşebilir..Bizim girişimimiz var mı acaba?
2+1 teklif etsek kosa kosa gelir Onyekurum...
Karşı görüşe insanın saygısı olmalı.Ben başkasına laf atmıyosam 1 başkası da bana laf atmamalı..kereme linç uygulayıp onyekuru isteyen zeka
işte bu
Sorunlu ve durmadan trip atan adam sevmiyorum.kereme linç uygulayıp onyekuru isteyen zeka
işte bu