Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli mi?

Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?

• Evet, transfer edilmeli.

Oy: 82 57,3%
  • Hayır, transfer edilmemeli.

Oy: 61 42,7%

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
sistem falan sökmüyor bizim lige.

ligin bugu oyuncuları dolduracan.

fizikli pivot santrafor, aşırı süratli kanat, oyun kurucu kanat, şutör 10 numara...

osimhen
onyekuru
ziyech

bu tip oyuncular ile kötü bile oynasan bir şekilde maçları kazanıyorsun.

o yüzden,

gelmeli.

15 dakika stalklasam 19 yaşınsa bunun yaptımlarını kat kat yapacak 1 milyonluk herif bulurum.

Özetle geçiniz

şöyle bir olay var ki forvette osimhen, icardi olan takım kontraya çıkma üzerine gelişmiş herifi istemek de bir garip.
1-2milyon olsun kafa bazen basmasın ama garry tarzı bir herif lazım. Rakibi patlamasıyla ekarte edip sıfıra inecek ve forveti besleyecek

Dun ben de cok kizdim hatta hala yonetimin gitmesini savunuyorum ama acaba bu kisteyi cok mu buyutuyoruz futbolcular tarafindan ,yanlis.anlama.olmasin.kupa onemli.

Demek istedigim 2 sene once Avrupa'da yok iken Icardi Rashica Mata Mertens,Torreira,Sergio aldik biz

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şöyle bir olay var ki forvette osimhen, icardi olan takım kontraya çıkma üzerine gelişmiş herifi istemek de bir garip.
1-2milyon olsun kafa bazen basmasın ama garry tarzı bir herif lazım. Rakibi patlamasıyla ekarte edip sıfıra inecek ve forveti besleyecek
onyekuru'yu zaten her maç 11 oynasın diye düşünmedik üstat.

muhtemelen çok aşırı uygun fiyata farklı tipte bir hücum oyuncusu işte. rakip bu tarz oyuncu oldu mu rahat rahat hücuma bile çıkamıyor.

öne geçtiğin maçlarda at 70'de onyekuru'yu, lizard gibi koşsun savunma arkasına.

Onyekuru'yu beğenirdim ama şu an ihtiyacımız olan oyuncu değil imho. Acayip bir forvet hattımız var. Alacağımız kanat bunlara top taşımalı. Onyekuru savunma arkası koşuları ve golcülüğüyle öne çıkan oyuncuydu hep. Bize Garry Rodrigues gibisi lazım.

Kesinlikle imkan varsa edilmeli.
Ligi çok iyi biliyor, aidiyet duygusu var, Zaha'da Tete'de Ziyech'de yoktu asla. Yaşı hala genç, eskisi gibi pırpırsa zaten 10 golle oynar, ligin bugı çünkü zaten hızlı uçan kaçan kanatlar.

Bu arada zaten Onyekuru beğenmeme lüksümüz yok. Bunların daha iyisini alabileceğini düşünen var mı gerçekten?

Kesinlikle imkan varsa edilmeli.
Ligi çok iyi biliyor, aidiyet duygusu var, Zaha'da Tete'de Ziyech'de yoktu asla. Yaşı hala genç, eskisi gibi pırpırsa zaten 10 golle oynar, ligin bugı çünkü zaten hızlı uçan kaçan kanatlar.

Bu arada zaten Onyekuru beğenmeme lüksümüz yok. Bunların daha iyisini alabileceğini düşünen var mı gerçekten?
Bu Konu'da oyunculara pek suç bulamam.Okan pek oyunculara istenilen şansı vermedi.Hata yapsa da sürekli oynaması gerek yatırım yaptığın bu oyuncuları..

Alınmalı kesinlikle. Alinmamali diyenlere bakmayın bu yönetimin 20 milyon euro verip malın birini alacağına onyekuru gelsin

Yav ne kurusu arkadaş ısıtıp ısıtıp önüne koymayın aynı oyuncuları.

Geri
Üst Alt