Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli mi?

Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?

• Evet, transfer edilmeli.

Oy: 82 57,3%
  • Hayır, transfer edilmemeli.

Oy: 61 42,7%

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
Şununda bonservisini bir türlü alamadık senelerdir boyna kiralık geliyor. Öncelik merkez orta saha olsun. Olmazsa bunu alırız.

Bugun coronadaki derbide karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu gördüm tekrardan. Keremden çok soversiniz niye istiyorsunuz hızı falan da kalmamıştır artık

Bugun coronadaki derbide karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu gördüm tekrardan. Keremden çok soversiniz niye istiyorsunuz hızı falan da kalmamıştır artık
Kerem çıkış yapınca Onyekuru alınmamıştı diye hatırlıyorum. Kuruyu almak yerine Kerem'e forma vermek istemişti Terim.

sagda solda verecek bir 1 milyon euromuz varsa gelsin...

Hocanın sistemi oturtup oturtamayacağı ciddi soru işareti. Form durumunu bilmiyorum ama iyise hemen gelsin heran eski sisteme dönme ihtimalimiz var. Takım yavaş diyoruz neden gelmesin ucuz hem

Onyekuru mu ? adamın yaşadığını daha dün öğrendik.

Normal şartlar altında; hayır.

Ancak başımızda DURSUN var. Allah aşkına biraz gerçekçi olun. Bırakın işte şu şu şu isimler varken niye alalım Onyekuru'yu falan diye. Bunlar normal şartlar altında konuşacağımız şeyler.

Dursun ve saz ekibi bizi TETE'YE MUHTAÇ BIRAKTI.

Bu saatten sonra samimi söylüyorum takıma gelecek hiçbir oyuncuya hayır demem.

Normal şartlar altında; hayır.

Ancak başımızda DURSUN var. Allah aşkına biraz gerçekçi olun. Bırakın işte şu şu şu isimler varken niye alalım Onyekuru'yu falan diye. Bunlar normal şartlar altında konuşacağımız şeyler.

Dursun ve saz ekibi bizi TETE'YE MUHTAÇ BIRAKTI.

Bu saatten sonra samimi söylüyorum takıma gelecek hiçbir oyuncuya hayır demem.
Goll asist maç sayısına baktın mı

bu konu TAMAMEN planlamaya bağlı...(heheh...hehe...he...planlama..hehe .hıh..heheh)

şu an yabancı sayısı 13

ziyech UFAK sıkıntılar yaşarsa 12 ye inecek.

ortasaha ve kanat bakımından takviye bakacaklar - 2 hakkın var , istediklerini yapamazsan SON çare son gün belki gidilebilir kontenjan hakkın olduğu için.

yoksa birincil plan olmamalı.

Sisteme uymuyor diyenlere sadece gülüyorum. Kadıköyde ki maçta son dakikada attığı golü atabilecek kanat yok bizde şu an.
Ayrıca o maçta falcao nun attığı golün penaltısını da onyekuru aldırdı bunu gözden kaçırmayalım. Maçı alan adamdı onyekuru benim gözümde çok başka bir yerdedir yılanoğlu.

Maçın yıldızıydı kesinlikle ama maçın daha ilk dakikalarında karşı karşıya kaçırmıştı. Orada ne sövmüştüm buna, duvarları yumruklamıştım.

Hiç yoktan iyidir, gelsin. En azından rakip bekleri tedirgin eder.

Edilmeli. Maliyeti düşük olur, 4lü savunmaya dönersek oynatırız, oynamazsa sorun yapmaz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son saatlerde hala ihtiyaç görülüyorsa evet.

yoksa hayır.

fiziksel durumunu bilmiyorum ama teknik sol ayaklı ,sol kanat beki olarak oynar belki.Riera'dan 10 numara sol bek olmuştu...

bu konu ile bunun ne farkı var ?

en azından kerem 2. kez geri gelmedii

Geri
Üst Alt