Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli mi?

Sizce Henry Onyekuru Transfer Edilmeli Mi?

• Evet, transfer edilmeli.

Oy: 82 57,3%
  • Hayır, transfer edilmemeli.

Oy: 61 42,7%

• Kullanılan toplam oy
    143
  • Anket kapatılmış .
Onyekuru'yu beğenirdim ama *şu an ihtiyacımız olan oyuncu değil imho. Acayip bir forvet hattımız var. *Alacağımız *kanat *bunlara *top *taşımalı. Onyekuru savunma arkası koşuları ve golcülüğüyle öne çıkan oyuncuydu hep. *Bize Garry Rodrigues gibisi lazım.
*. elde osimhen ve icardi varken -kesinlikle .
kvarat, garry, kollektif dusunmesi sartiyla prime kerem, full kanat baglaminda kostic(saglam ve sakatligi atlamis olmasi sartiyla) .

buu arada onyekuru nun son oynadigi mac ; nisan 7 olarak gozukuyor .

saygi ve selamlar .

Kalan kısıtlı sürede sisteme uygun oyuncu alınmalı. icardi-osimhen kesinlikle aynı anda oynayacağına göre 4-4-2 ya da 3-5-2ye dönmeliyiz. 4-4-2ye uygun orta sahamız olmadığı için 3-5-2ye uygun oyuncular almalıyız. onyekuru ise bu sisteme uyacak bir oyuncu değil

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetimin yapması gereken tek şey istifa etmek. Daha fazla rezil etmesinler bu işi.

Başka takımlarda gözden düşmüş düşüşe geçmiş olabilir ama daha 27 yaşında bizimle geçmişte kimyası uyuşan bir oyuncu oldu alınabilecek bir risk deneme transferi gibi duruyor

1+1 sözleşme gider. Veya 1 yıllık kiralık.

Rotasyonda elimizi güçlendirir.

Edit: Normal şartlarda olumlu bakmazdım ama yineliyorum; Dursun Özbek tarafından yönetiliyoruz. Onu bunu beğenmeme lüksümüz yok, işe yarama ihtimali olan herkese okeyim.

İyi de 12 yabancı yok mu zaten bizde yeni kurala göre
Hatta cicaldau 13 ama onu da gönderecekler herhalde

Henry Onyekuru'dan mesaj var :D
Resim

Sisteme uymuyor diyenlere sadece gülüyorum. Kadıköyde ki maçta son dakikada attığı golü atabilecek kanat yok bizde şu an.
Ayrıca o maçta falcao nun attığı golün penaltısını da onyekuru aldırdı bunu gözden kaçırmayalım. Maçı alan adamdı onyekuru benim gözümde çok başka bir yerdedir yılanoğlu.

Uyanin beyler bizi şaha kaldıran faydalı olmuş adamlardan çok kolay vazgeçtik olmazsa da olur dedik.

Onyekuru
Rodriguez
Ndiaye
Gedson
Rashica

Biz bu adamlari takımda tutsaydik zamaninda ve şuan birçok açıdan rahat ederdik.

Emin olun çok verim alacağım hayaliyle aldığın adamlar 10/5 oynuyor.

Sen elindeki 10/7 lik oyuncuları yok sayarak yola devam ediyorsun bunu anlamakta güçlük çekiyorum.

Geri
Üst Alt