GSCimbom

Üye Görüşü Sizce Kerem İlerde Başka Bir Türk Takımının Formasını Giyer mi?

Kemal Tan Canatan

Üye GörüşüSizce Kerem İlerde Başka Bir Türk Takımının Formasını Giyer mi? Sayfa 2

Kemal Tan Canatan ·

Cevap
45
Okunma
2,1K
Sayfa
2/3

Giyerse Hangi Takimin Formasını Giyer

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ben Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyorum bunun sebebi Kerem'in karaktersiz olması değil. Bizim kendi oyuncumuza değer vermememiz ve Fener'in fırsatını bulduğu al Kerem'i almaya çalışacağını düşünmem. Özellikle bu yönetim devam ederse Kerem ben dönmek istiyorum bile dese bizim yönetim almaz.

Barış fenerliymis kerem fenerliymis filan diye aptalın biri laf atıyor twitterda herkeste inanıyor, onun dışında bizde başarılar yaşamış şampiyon olmuş bu çocuklar fenere gitmezler özellikle barış ve kerem karşı tarafın ne olduğunu iyi.bilecek zekadalar

Ben daha fbde ve bjkde oynayıp Galatasaraylı olan birini görmedim mhy hariç. Herkes fbli yada bjkli nedense çok ilginç.

Ben daha fbde ve bjkde oynayıp Galatasaraylı olan birini görmedim mhy hariç. Herkes fbli yada bjkli nedense çok ilginç.
Çok fazla var ferdi mhy irfan bunlar gs li beni en çok üzende karaktersiz mhy oldu derbi galibiyetine bile sevinen adam köpek oldu çıktı
Yeni nesil oyuncularda daha çok çıkacak gs li
Bu arada çağlarda gs li altinordudan biliyorum

Burada çokça küçümsendi fakat Avrupa'da tanınırlığı fazla Benfica sonrası da oralarda devam edecektir aklı olan buradaki futbol ortamına dönmez zaten.

Geri