Sizce Ne Gibi Bir Yaptırım Uygulanacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezayı tff değil uefa veriyormuş sanırım. Oradan da en fazla para cezası gibi birşey çıkar..
Neden uefa diyecekler için; maç uefa organizasyonu olduğu için uefa pandemi her ülkede farklı seyrettiğinden dolayı bu konudaki yetkisini yerel federasyonlara vermiş. Yanş biz bir nevi uefa'nın kuralına uymamış olacağız. Ancak birçok hafifletici nedenden dolayı ağır ceza çıkmaz..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beton mixeri kendi ağzıynan açık verdi bu hamleyi de ona istinaden yaptık heralde bara cezası ⌛

Burak Elmas: "Biz sistemi değiştirmeye geldik. Asla geçmiş sistemin bir parçası olmayacağız. Türk sporunun ileri gitmesi adına elimizden geleni yapacağız. Bizim kararımızın ardından bazı çakal arkadaşlar ahkam kesmiş. Kimse Galatasaray'a öyle konuşulan cezaları veremez."

Tuğlacı TFF başkanı Fener ve Beşiktaş'a ceza vermediği için bize de hiç bir halt yapamaz.

Baskan sacma sapan konuşmuş. Sen niye durduk yere ceza bekler. Gibi açıklama yapıyorsun. En fazla para cezası.

Tamamen boş işlerin peşindeyiz. Kiminle inatlaşıyon yani? Tamam ayın 9'undan sonra serbest mevzusu baştan aşağı saçma. 9'unda pandemi mi sıfırlanacak? 9'unda serbestse bugün niye değil? O konuya hiç girmiyorum bile ama, madem böyle bir kural koyulmuş, neden bize özel esnetilsin ki? Biz bugün seyircili oynayacağız desek, iki gün sonra ligden başka bir takım demez mi "Galatasaray perşembe günü full kapasite oynadı da, ben niye oynamıyom? o zaman ben de tribünü doldururum" diye?

Bir kural varsa, uyacaksın arkadaş. Sen uyma, ben uymayayım. İyi o zaman.

Eğer seyircisiz oynama cezası verirlerse o maçlarda da seyirci alınsın stada. Birilerinin emir eri olan taraflı federasyonu tanımıyorum.

önce tinerspora dortmund maçı için ceza versinler sonra konuşuruz

Baskanin aciklamasi kadar bunun hakkinda konusmakta yanlis.gundemde tutmaya ne gerek var bu kadar,bjk ve fb çiğnemiş zaten kurali.en fazla para cezasi verilir. zorlamayin bu kadar mevzuyu

Baskanin aciklamasi kadar bunun hakkinda konusmakta yanlis.gundemde tutmaya ne gerek var bu kadar,bjk ve fb çiğnemiş zaten kurali.en fazla para cezasi verilir. zorlamayin bu kadar mevzuyu
Cünkü onlar sormadan yapti. Medya bu kadar konusmadi. Biz bu durumla hakliyken haksiz duruma düsüyormusuz gibi bir algi olustu.

Olması gereken ve daha önce yapılan gibi para cezası verilmesi gerekiyor.

Başka bir yaptırım uygulanacağını zannetmiyorum. Eğer yapılırsa bunun adı KAHPELİKten başka bir şey değildir.

Tamamen boş işlerin peşindeyiz. Kiminle inatlaşıyon yani? Tamam ayın 9'undan sonra serbest mevzusu baştan aşağı saçma. 9'unda pandemi mi sıfırlanacak? 9'unda serbestse bugün niye değil? O konuya hiç girmiyorum bile ama, madem böyle bir kural koyulmuş, neden bize özel esnetilsin ki? Biz bugün seyircili oynayacağız desek, iki gün sonra ligden başka bir takım demez mi "Galatasaray perşembe günü full kapasite oynadı da, ben niye oynamıyom? o zaman ben de tribünü doldururum" diye?

Bir kural varsa, uyacaksın arkadaş. Sen uyma, ben uymayayım. İyi o zaman.
Git bizim bjk derbisine bak. Uymusmu jimnastik kulubu

Açıklamaya lüzum yoktu. Dolduracaksın stadı, sonra pişkin pişkin "50% doluydu, tek tek saydınız mı" diyeceksin. Bize para cezası gelir muhtemelen. Bu tff'nin başkalarına ceza vermediği için bize de vermeyeceğini düşünmek iyimserlik olur. Yaptıkları hukuksuzlukları denetleyen, hesabını soran bir üst kurum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt