Sizce Ne Gibi Bir Yaptırım Uygulanacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen boş işlerin peşindeyiz. Kiminle inatlaşıyon yani? Tamam ayın 9'undan sonra serbest mevzusu baştan aşağı saçma. 9'unda pandemi mi sıfırlanacak? 9'unda serbestse bugün niye değil? O konuya hiç girmiyorum bile ama, madem böyle bir kural koyulmuş, neden bize özel esnetilsin ki? Biz bugün seyircili oynayacağız desek, iki gün sonra ligden başka bir takım demez mi "Galatasaray perşembe günü full kapasite oynadı da, ben niye oynamıyom? o zaman ben de tribünü doldururum" diye?

Bir kural varsa, uyacaksın arkadaş. Sen uyma, ben uymayayım. İyi o zaman.
İki gün sonra ligden Avrupa'da maçı olan herhangi bir takım varsa zaten çıksın aynı ayrıcalığı istesin. Sen uyma, ben uymayayım denilecek bir talep değil bu. Avrupa maçları olan zaten toplam 3 takımız. İşin ucunda da ülke puanı, marka değeri diye gezen TFF ve medya var. Avrupa arenasında ülkeyi temsil eden bir takımın talebi bu, ligde oynanacak herhangi bir iç saha maçı için istenilen bir şey değil.

Adamlar derbide üst alt tribünlerin hepsini doldurdu, kimse haber bile yapmadı. İnsan evladı gibi Avrupa'da maça çıkacak, ülke puanı için de çok ama çok önemli olan maçlardan birisini oynayacak takıma da bir zahmet ülkenin federasyonu bu izni versin.

Ayrıca öyle puan silmeymiş, küme düşürmeymiş, lisans iptaliymiş gibi cezaları da veremez kimse. Limite uymamanın yaptırımı, cezası bellidir. Belli olan yaptırım neyse de kulübe o uygulanır.

bu ülkede aleni şike yapana ceza veremediler, küme düşüremediler ama biz ne desek ne yapsak hep ceza aldık.

bakalım şimdi ne verecekler itler !!

Herkesin her türlü hile hurdayı rahatça yaptığı ligde nedense sadece biz ceza gelir diye kıvranıyoruz

Hiç bir şey yapamayacaklar. Kulaklarının üstüne yatıp sessizliğe gömülecekler. Seçeneklerde Küme düşmeyi gördüm. Hayırdır ŞİKE mi yapmışız BJK ve Fenerbahçe gibi ?

cezası neyse oderiz cumlesi gereksiz olmus. hukuki platformda bazı savunmaları gecersiz kılabilir. yine de isin o noktaya gelecegini sanmıyorum.

Saçma sapan hareketler. Ali Koç başkan sanki.

Ceza verilmez diyenler kazandı

Tebrikler arkadaşlar

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün oynanacak Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde, Federasyonumuzun Galatasaray Spor Kulübü’ne seyirci alımı ile ilgili ceza vereceğine dair kamuoyunda yapılan bazı yanlış değerlendirmeler üzerine bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle; söz konusu maç UEFA’nın düzenlediği uluslararası bir müsabaka olup tüm sorumluluk da organizasyonun düzenleyicisi UEFA’dadır.

Bu nedenle, Türkiye Futbol Federasyonu’nun herhangi bir şekilde bu maça müdahil olması ve Galatasaray Spor Kulübü’ne ceza vermesi mümkün değildir.

Bilindiği üzere, Galatasaray Spor Kulübü 01.11.2021 tarihinde, 9 Kasım’dan itibaren uygulanacak stadyumlara tam kapasite ile seyirci alınmasına ilişkin kararın 5 Kasım tarihine çekilmesi için başvuruda bulunmuştur.

Başvuruyu hemen gündemine alan TFF Sağlık Kurulu; yaptığı görüşmeler ve değerlendirmeler çerçevesinde, Bilim Kurulu’nun çalışmaları, bilimsel veriler, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaları ve onayı ile, talimatla belirlenen 12-17 yaş grubunun aşı takviminin sona erme süresi de göz önünde bulundurularak, belirlenen 9 Kasım tarihinin değiştirilemeyeceğine dair Galatasaray Spor Kulübü’nü bilgilendirmiştir.

Bu kapsamda, TFF’nin ceza vereceğine dair değerlendirme ve açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Türkiye Futbol Federasyonu

Saçma sapan hareketler. Ali Koç başkan sanki.

20180113_224154.webp

"T.C. Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaları ve onayı ile, talimatla belirlenen 12-17 yaş grubunun aşı takviminin sona erme süresi de göz önünde bulundurularak,"

4 gün önce oynanacak 1 Avrupa maçı için yapılan başvurunun reddinin sebebi bu mu yani? Salatacılar sizi.

TFF: "Söz konusu maç, UEFA’nın düzenlediği bir müsabaka olup tüm sorumluluk da UEFA’dadır. Bu nedenle, TFF'nin herhangi bir şekilde bu maça müdahil olması ve Galatasaray'a ceza vermesi mümkün değildir."

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt