- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Siz kimsiniz kiarkamizdan sövdügün dogru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kimsiniz kiarkamizdan sövdügün dogru mu
İki gün sonra ligden Avrupa'da maçı olan herhangi bir takım varsa zaten çıksın aynı ayrıcalığı istesin. Sen uyma, ben uymayayım denilecek bir talep değil bu. Avrupa maçları olan zaten toplam 3 takımız. İşin ucunda da ülke puanı, marka değeri diye gezen TFF ve medya var. Avrupa arenasında ülkeyi temsil eden bir takımın talebi bu, ligde oynanacak herhangi bir iç saha maçı için istenilen bir şey değil.Tamamen boş işlerin peşindeyiz. Kiminle inatlaşıyon yani? Tamam ayın 9'undan sonra serbest mevzusu baştan aşağı saçma. 9'unda pandemi mi sıfırlanacak? 9'unda serbestse bugün niye değil? O konuya hiç girmiyorum bile ama, madem böyle bir kural koyulmuş, neden bize özel esnetilsin ki? Biz bugün seyircili oynayacağız desek, iki gün sonra ligden başka bir takım demez mi "Galatasaray perşembe günü full kapasite oynadı da, ben niye oynamıyom? o zaman ben de tribünü doldururum" diye?
Bir kural varsa, uyacaksın arkadaş. Sen uyma, ben uymayayım. İyi o zaman.
Dedik ama shsjjdidkdldldOlmuyor olmuyor Allah Allah. TFF nin avrupa maci ile NE ALAKASI var?
Uefa 100% yapabilirsin dedi mi? Dedi NOKTA
yürü hadiSaçma sapan hareketler. Ali Koç başkan sanki.