Sizce Orta Sahamızda Hangi Kombinasyon?

Mustafa Canaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Elimizdeki orta saha oyuncuları malum. Gedson' un transfer edilmesini istemeyen yok bildiğim kadarıyla. Diğer birkaç oyuncuyu, iş daha da çetrefilli hale gelmesin diye hesaba katmadım; onlar yedek olarak düşünülmüş/devşirilmiş oyuncular zaten...Hem Gedson, hem de başka bir MOS-DM alınmasına ihtimal vermediğimi de belirteyim...

Soru şu;

Elimizde Taylan-Berkan-Cicaldau-Gedson var...Sizce en ideal saha yerleşimi nasıl olmalıdır?..

İlk planda aklıma gelenler;

----------Taylan...................................1
Gedson----------Berkan

Gedson-----------Berkan.................2
---------Cicaldau----

Taylan-----------Berkan...................3
---------Cicaldau----

-----------Taylan...................................4
Cicaldau----------Berkan

----------Gedson..................................5
Cicaldau----------Berkan

---------Berkan......................................6
Gedson--------Cicaldau

Daha da çıkar...Buyurunuz...

Not: Anketteki bir parantezli yerler tek 6 , iki parantezli yerler ise iki tane 8 ve önlerinde 10 gibi düşünülebilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gedson-berkan-mecburen cikaldu

Cikaldu iyi çıkarsa hoş bi os olur

Konuyu açan kişi olmama rağmen kararsız kaldım iyi mi?! :giggle:...Burun farkıyla 2 yi işaretleyebildim;

Gedson-----------Berkan.................2
---------Cicaldau----

Hocanın favori formatı olan 4-1-4-1 de defansın önündeki 1 için içlerinde en uygununun Taylan olduğu kanaatindeyim; o zaman da diğer üçü arasında tercih yapmak çok zor oluyor. (Hepsinin beklentileri en üst düzeyde karşılayacağı ümidinden hareketle elbette)...

Mesela Gedson' un 6 no performansına güvenebilsem, tercihte bulunmam çok kolay olur, gönül rahatlığıyla 5 i şaretlerdim;

----------Gedson..................................5
Cicaldau----------Berkan

Kadro planlamak zor iş vesselam...

Gedson Berkan Cicaldau ile 3lü oynanmaz bence.

Registalığı Cicaldau yapar anca.

Taylan regista sağda Gedson solda Cicaldau olur

Gedsonla Berkan rotasyona girerler

o.s çok büyük bir gizem diyil ki jetsonu alırsak jetson berkan çikaltou, alamazsak taylan berkan çikoltou

asıl kanatları napacaz en büyük gizem budur

sol kanatlarmız kimlerdir ?
sağ kanatlarmız kimlerdir !
bunları masaya yatıralım

o.s çok büyük bir gizem diyil ki jetsonu alırsak jetson berkan çikaltou, alamazsak taylan berkan çikoltou

asıl kanatları napacaz en büyük gizem budur

sol kanatlarmız kimlerdir ?
sağ kanatlarmız kimlerdir !
bunları masaya yatıralım
sağ kanat için 1 sene ribery ne dersin ahbab

3-4

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sağ kanat için 1 sene ribery ne dersin ahbab

sağda değil de sola olabilir ahbert.... eskiden kalan bir husumetim olan biri ama 2 yıldır her türlü hayinliği yapan kendini GSde bulmakta o yüzden sorun teşkil etmez dransferi......... solda pva ve ribery...... her maç3 gol yaratıp 2 gol de yedirir..... işte bu

Gedson Berkan Cicaldau ile 3lü oynanmaz bence.

Registalığı Cicaldau yapar anca.

Taylan regista sağda Gedson solda Cicaldau olur

Gedsonla Berkan rotasyona girerler
Şahsen aşamadığım açmaz, Taylan-Berkan tercihi zaten. Berkan' ı total özellikleri bakımından daha kaliteli görüyorum ama önceki mesajımda belirttiğim üzere, 4-1-4-1 deki direkt 6 numara pozisyonu için bu dördü arasında Taylan net öne çıkıyor...

sağda değil de sola olabilir ahbert.... eskiden kalan bir husumetim olan biri ama 2 yıldır her türlü hayinliği yapan kendini GSde bulmakta o yüzden sorun teşkil etmez dransferi......... solda pva ve ribery...... her maç3 gol yaratıp 2 gol de yedirir..... işte bu
Seria da geçen sezon 29 maça çıkmış, bizde de 1 yıl kaldırır herhal. İyice isimler azaldı kabız birine 7-8 bonservis verirler diye korkuyorum.

Geri
Üst Alt